آموزش Flexbox | دوره جامع و قیمت دوره فلکس باکس برای تسلط بر طراحی وب
تکمیل شده

آموزش Flexbox | دوره جامع و قیمت دوره فلکس باکس برای تسلط بر طراحی وب

برای تبدیل شدن به متخصص طراح سایت حرفه ای آماده هستی؟ تا حالا تو این مسیر چه چیزهایی رو یاد گرفتی؟ قطعاً تا حالا یه سری مهارت‌های پایه مانند کار با HTML و CSS رو می‌دونی که اینجا و برای آموزش Flexbox کنار من هستی. اما فکر می‌کنی آیا لازمه تا آموزش فلکس باکس رو آغاز کنی؟ و یا قراره تو این ابزار چه چیزهایی یاد بگیری؟ از طرفی قطعاً به این فکر می‌کنی که چطور یه دوره Flexbox مناسب و حرفه‌ای رو پیدا کنی؟

مدت دوره
تعداد جلسات 0
نوع دوره اقساطی / نقدی
شرکت‌کنندگان 0 دانشجو
معرفی دوره

از اینکه فکر می‌کنی به فلکس باکس نیاز داری، معلومه که تو سطح خوبی از مهارت‌های مقدماتی طراحی سایت هستی. به ‌هر حال اهل فن و باتجربه‌ها می‌دونن که برای تکمیل صفحه‌آرایی و ریسپانسیو کردن محیط سایت هنگام کار با CSS لازمه تا از فلکس باکس استفاده کنن. این ابزار به تو کمک می‌کنه تا برنامه نویس Front end ماهرتر و حرفه‌ای‌تری باشی. من علی رضایی دوره آموزش Flexbox کاملا جامع و پروژه محور رو برات تهیه کردم. اگر فکر می‌کنی لازمه تا متخصص کاربلد این ابزار بشی با من همراه شو تا بهت بگم قراره در دوره گاتاکد چه چیزهایی یاد بگیری.

چرا به آموزش Flexbox نیاز داری؟

آیا تا به‌ حال تجربه کار با CSS رو داری؟ مثلاً برای صفحه آرایی و استایل بندی محیط داخل یک سایت از طریق CSS اقدام کردی؟ اگر جواب مثبته، قطعاً می‌دونی که هنگام طراحی صفحات سایت در CSS با کوچکترین تغییری در ترتیب و جانمایی المان‌ها همه ‌چیز به ‌هم می‌ریزه. کار با CSS مثل بازی دومینو می‌مونه، چون از اول باید المان‌ها رو بچینی و هر مرحله بری جلو. در این ‌صورت نمی‌تونی به ‌راحتی برگردی عقب و المان‌های چیده شده از قبل رو دستکاری کنی. مگر اینکه مهارت کار با ابزارهای مناسب مانند فلکس باکس رو داشته باشی.

فلکس باکس در واقع یکی از ماژول‌های دست باز و کاملاً کاربردی در CSS هست. برای آموزش Flexbox لازمه تا مهارت کافی کار با CSS رو بلد باشی. اگه فکر می‌کنی هنوز در این زبان ضعیف هستی، بهتره برای خرید دوره CSS اقدام کنی. ولی در قدم بعدی باید فلکس باکس رو بلد باشی تا وسط کار با CSS گیج نشی و بتونی استایل زنجیره‌وار صفحات سایت خودت رو منظم و هدفمند بچینی. خلاصه Flexbox یه ابزار کاملاً کاربردی برای صفحه آرایی و رسپانسیو کردن بی‌دردسر صفحات سایت هست که بهت کمک می‌کنه تا بدون به ‌هم‌ ریختگی استایل بندی CSS رو اصلاح کنی و یا تغییر بدی.

گرید ( Graid) چیه؟ چه تفاوتی با فلکس باکس داره؟

در دوره آموزش Flexbox بارها با دانشجویانی روبرو شدم که درک درستی از گرید و فلکس باکس ندارند. گاهاً این دوتا رو باهم قاطی می‌کنند و یا نمی‌دونن که کدوم رو در کجا و برای چه نوع سایتی استفاده کنن. از همین حالا بهتره بدونی اگه قراره تا طراح سایت حرفه‌ای بشی، لازمه که هر دو ابزار رو بلد باشی. اما مهم‌تر این هست که بدونی از فلکس باکس و یا گرید کجاها و چطور استفاده کنی.

در کل ماژول فلکس باکس و گرید هر دو برای نظم بخشیدن به صفحه‌آرایی در CSS هستند، اما فلکس باکس ابزار قدرتمندتری هست. اگه برای استایل بندی صفحات سایت در چند ردیف و چند ستون اقدام می‌کنی، بهتره تا از گرید استفاده کنی. مثلاً برای طراحی سایت‌های فروشگاهی که حالت گالری دارن، گرید ابزار دست بازتری هست. اما برای تکمیل ساختار و استایل بندی CSS در سایت‌ها با صفحات تک ردیفه بهتره که از Flexbox استفاده کنی. برای همین هست که آموزش فلکس باکس جایگاه خودش رو داره و مطمئناً خیلی جاها به کارت میاد.

در دوره فلکس باکس قراره چی یاد بگیری؟

خیلی ساده بهت بگم اطلاعات کل ماجرا، از معرفی فلکس باکس تا اصول ساختاربندی و پیاده کردن قالب‌ها و آشنایی با Layout ها رو می‌تونی با یه سرچ اینترنتی پیدا کنی. اما گره داستان مهارت کار کردن با این ابزارها هست. خیلی از دانشجویان رو دیدم که اطلاعات خوبی از طراحی سایت، محیط CSS و ماژول Flexbox دارند، اما وقتی پای پروژه‌های واقعی می‌رفتند، توانایی تهیه یک استراتژی درست رو نداشتند. چرا؟ چون صرفاً یه سری اطلاعات رو حفظ کرده بودند و نمی‌تونستن تا پروژه رو از آغاز تا پایان مدیریت کنن.

من پس ‌از سال‌ها تجربه طراحی سایت اعتراف می‌کنم که گاهاً برخی مسیرها رو اشتباه رفتم تا بالاخره یاد گرفتم که چطور در استفاده از CSS و کار با ماژول فلکس باکس استراتژی داشته باشم. حالا می‌خوام نقشه راه کار با فلکس باکس رو به تو یاد بدم. نقشه راه من برای آموزش فلکس باکس از مبتدی تا پیشرفته هست و قراره تا قدم به قدم و البته پروژه محور مفاهیم و اصول کار با این ابزار رو یاد بگیری.

آشنایی کامل با فضای فلکس باکس

در اولین قدم از آموزش Flexbox لازمه تا با محیط کاربری این ابزار آشنا بشی. فلکس باکس یه ابزار کمکی صفحه‌آرایی برای کار با CSS و HTML هست. پس لازمه بدونی که چطور از فلکس باکس برای کار در CSS و HTML استفاده کنی. من در این مرحله مقدماتی آموزش فلکس باکس بهت یاد می‌دم که چطور عناصر رو در یک ردیف کنار هم بچینی و چطور چیدمان عناصر به شکل خودکار در ردیف‌های بعدی رو مدیریت کنی. از طرفی یاد می‌گیری که چطور چیدمان عناصر صفحه سایت رو از حالت عمودی به افقی و بالعکس انجام بدی و یاد می‌گیری که چطور ترتیب عناصر رو بدون دستکاری در HTML تغییر بدی.

کسب مهارت در کار با محورها

محورها المان‌های کلیدی برای کار با Flexbox و صفحه‌آرایی هستند و لازمه تا کاملا عملیاتی کار با این المان‌ها رو یاد بگیری. در این مرحله از نقشه راه آموزش Flexbox بهت یاد می‌دهم که چطور هم‌تراز سازی عناصر با محور اصلی داخل صفحات رو انجام بدی و یا چطور عناصر داخلی صفحه رو نسبت‌ به محور عمودی و یا افقی هم‌تراز کنی. با اصول کار در ساختار Align-Content آشنا بشی و به ‌راحتی بتونی بدون تغییر در ساختار CSS و یا HTML برای تغییر ترتیب عنصرهای داخلی اقدام کنی.

آموزش بر پایه پروژه‌های واقعی بازار کار

در قدم بعدی از نقشه راه آموزش فلکس باکس حالا باید بتونید از مهارت‌ها و ابزارها در فلکس باکس به شکل عملیاتی استفاده کنی. تازه از اینجای آموزش هست که قراره تا مهارت طراحی استراتژی رو یاد بگیری و درک کنی که چطور یه پروژه رو از صفر تا صد کامل کنی و یا چطور از فلکس باکس برای صفحه‌آرایی و تکمیل استایل در CSS کمک بگیری. در این مرحله شما رو تا قالب پروژه‌های واقعی پیش می‌برم و چندین مدل فضای کاربردی رو با هم بررسی می‌کنیم. از طرفی بهت کمک می‌کنم تا خودت ساختار یه پروژه واقعی رو با Flexbox بچینی و مفاهیم رو عملی یاد بگیری.

آموزش استفاده از فلکس باکس در HTML

فلکس باکس ماژول دست باز و کاملاً مانور پذیری هست که بخشی از وظایف این فضا برای بهتر شدن محیط ساختار بندی شده HTML کارایی داره. کافیه اصول کار با فلکس باکس در HTML رو یاد بگیری تا خیلی ساده‌تر و حرفه‌ای‌تر اسکلت کلی سایت خودت رو طراحی کنی. در این مرحله از نقشه راه آموزش فلکس باکس بهت یاد می‌دم که چطور یه قالب زیبا و منظم و ساختاریافته رو در HTML بسازی و مدیریت کنی.

آموزش Layout بندی قالب‌ها

با Layout بندی از طریق فلکس باکس مسیر استایل دهی در CSS خیلی ساده‌تر می‌شه. این Layout بهت اجازه می‌ده تا یه قالب پایه برای سایت داشته باشی و پیاده ‌سازی تعداد زیادی صفحات مرتبط با هم اصلاً پیچیده نباشه. مهارت در اجرای Layout بخش مهمی در آموزش Flexbox هست. برای یه متخصص فلکس باکس مهمه که این مرحله رو با تمام جزئیات و کاملاً عملی یاد گرفته باشه و من در تدوین نقشه راه قراره تا قدم به قدم شما رو در کار با Layout ماهرتر کنم.

ریسپانسیو کردن صفحات با Flexbox

از فلکس باکس می‌تونی برای ریسپانسیو کردن صفحات سایت استفاده کنی. این مرحله پایانی قطعاً مهمترین بخش از نقشه راه آموزش Flexbox هست. چرا؟ چون باید صفحات سایت رو برای نمایش در گوشی و تبلت آماده کنی. در آینده خیلی‌ها محیط استایل بندی شما رو از داخل نمایشگر گوشی و یا تبلت نگاه می‌کنن و مهمه که صفحات طراحی ‌شده شما کاملاً ریسپانسیو باشه و بدون عیب تو نمایشگر گوشی‌ها بالا بیاد. ریسپانسیو کردن از طریق فلکس باکس خیلی ساده هست و کافیه با من تا آخر دوره همراه باشی تا این مهارت مهم اما ساده رو حرفه‌ای یاد بگیری.

آشنایی مفاهیم ادوبی XD

در نقشه راه آموزش Flexbox یه مقداری هم از ادوبی XD در حد نیاز صحبت خواهم کرد. چرا؟ چون از طریق این نرم‌افزار دید بهتری از اندازه‌ها، رنگ‌ها، فونت‌ها و عکس‌ها و دیگر موضوعات پیدا می‌کنی که در مرحله پروژه عملی فلکس باکس مفید و کاربردی هست.

دوره آموزش فلکس باکس مناسب چه افرادی است؟

Flexbox ابزاری کاربردی در مراحل صفحه آرایی طراحی سایت هست و بدون مهارت در آن، برنامه برای طراحی سایت دشوار و خسته ‌کننده می‌شه. بدون مهارت در فلکس باکس می‌تونی صفحات وب‌سایت ها رو استایل بندی کنی، اما باید زمان و انرژی بیشتری بزاری و در پایان پروژه اون ‌طور که انتظار داری پیش نمیره. از طرفی اگه فلکس باکس بلد نباشی، همیشه این احتمال وجود داره که رشته کار رو در میان تعداد زیاد صفحات سایت از دست بدی. کلاً هر کسی که تو حوزه برنامه ‌نویسی سایت خصوصاً فرانت اند فعالیت می‌کنه، لازمه تا کار با فلکس باکس رو یاد بگیره. این دوره آموزش فلکس باکس برای تو خوبه اگر:

  • کار در سطح فرانت اند رو یاد گرفتی و از مهارت کافی در CSS و HTML برخوردار هستی و حالا قصد داری تا مهارت‌های خودت در طراحی سایت رو توسعه بدی.
  • در فایل‌های ادوبی XD و فیگما برای پیاده‌سازی قالب‌ها کار می‌کنی، اما نتایج اون طور که باید خوب پیش نمی‌ره.
  • در طراحی و صفحه‌آرایی زیاد سایت‌ها گیج شدی و از پیچیدگی کار با CSS و مراحل ریسپانسیو سازی صفحات خسته شدی.

اگر در هر کدوم از این شرایط هستی، این دوره به کارت میاد و می‌تونی از جادوی فلکس باکس خیلی ساده و کاربردی برای نظم دادن و مدیریت طراحی صفحات سایت استفاده کنی.

پیش‌ نیاز خرید دوره Flexbox چیه؟

هر کسی می‌تونه برای خرید دوره Flexbox اقدام کنه، اما بهت توصیه می‌کنم تا حتماً یه سری مقدمات رو فراهم کنی. یادت باشه که دوره فلکس باکس من برای تکمیل مهارت‌های تو در کار با CSS و HTML و در کل مدیریت فرانت اند هست. پس قبل ‌از اینکه برای ورود به این دوره و تبدیل شدن به متخصص فلکس باکس اقدام کنی، مطمئن باش که از مفاهیم پایه و مهارت کار کافی در CSS و HTML اطلاع داری.

همچنین بهت توصیه می‌کنم که یه مقداری از فرانت اند بدونی تا تو مراحل پروژه‌ای و فاز اجرای کارهای Flexbox جا نمونی. غیر این برای خرید دوره Flexbox و آغاز آموزش به هیچ مهارت دیگه‌ای نیاز نداری. هر چند حتی بدون مهارت در فلکس باکس هم می‌تونی وارد بازار کار بشی، اما تجربه نشون داده که صرفاً با تکیه بر CSS نمی‌تونی حرفه‌ای و سریع قالب‌های کامل و قابل ‌قبول بازار رو طراحی کنی. Flexbox مرحله تکمیلی CSS و یه ماژول کاربردی در فرانت اند هست و بهتره که ترتیب آموزش از فرانت اند تا CSS و سپس Flexbox رو رعایت کنی.

چرا بهتره دوره آموزش فلکس باکس گاتاکد رو انتخاب کنیم؟

فکر می‌کنی چرا خیلی‌ها حتی با وجود اطلاعات از مفاهیم فلکس باکس تو مرحله اجرا و آغاز پروژه‌های واقعی به مشکل می‌خورن؟ تفاوت دوره آموزش من در گاتاکد با خیلی از دوره‌های دیگه در همین مرحله پروژه محور بودن و آموزش نقشه راه هست.

اینکه کدام دوره آموزش فلکس باکس رو انتخاب می‌کنی، نظر شخصی خودته. اما بهت توصیه می‌کنم که حتماً از دوره‌ای استفاده کنی که بهت استراتژی کار با فلکس باکس رو یاد بده. یادت باشه حتی پروژه محور بودن دوره کافی نیست. وقتی استراتژی نداری، با وجود صدها تمرین پروژه‌ای باز هم چیز خاصی یاد نمی‌گیری. تفاوت دوره من در گاتاکد در این هست که بهت نقشه راه می‌دم تا قدم به قدم در مفاهیم فلکس باکس جلو بری. در دوره آموزش Flexbox گاتاکد بهت یاد می‌دم که چطور عملیاتی و ساختاریافته قالب‌ها رو در CSS از طریق فلکس باکس پیاده کنی و با Layout بندی و تعریف پوزیشن‌ها تمام المان‌های ریزودرشت سایت رو بسازی و این تفاوت دوره گاتاکد با خیلی از دوره‌های دیگه هست.

پس ‌از دوره در چه سطحی هستی؟

من در دوره آموزش Flexbox قدم به قدم بهت یاد می‌دم که چطور یک قالب زیبا، روان و کاربردی بسازی. واقعیت این هست که خیلی از کارآموزها پس ‌از یادگیری CSS و یا HTML مهارت اجرای یک قالب رو ندارن. اما کافیه دوره آموزش فلکس باکس رو با من سپری کنی تا خیلی راحت قالب کامل و بی‌نقص بر پایه ساختار CSS و HTML طراحی کنی. بهت قول می‌دم اگه در طول دوره همراه من باشی و قدم به قدم تمرینات رو اجرا کنی و یه مقدار سخت‌کوش باشی، در پایان به مرحله‌ای برسی که خیلی ساده پروژه‌های فرایلنسری طراحی سایت رو اجرا کنی.

در پایان دوره در سطحی خواهی بود که توانایی تبدیل قالب‌های ادوبی و یا فیگما به CSS و HTML رو داشته باشی. اگر چه این آغاز راهِ تو، در دنیای بزرگ برنامه‌نویسی وب هست، اما خودش یه سطح کافی برای بازار کار هست و می‌تونی برای کسب درآمد و قبول کردن پروژه‌های واقعی دست‌ به ‌کار بشی.

قدم بعدی پس ‌از آموزش فلکس باکس چیه؟

آموزش Flexbox تازه یک قدم در دوره بزرگ فرانت اند هست. حالا فرض کن بخوای این مسیر رو کامل طی کنی، لازمه تا چندین و چندین قدم دیگه هم برداری. اما به ‌هر حال لازمه تا قدم به قدم بری جلو. در قدم بعدی می‌تونی گرید (Grid) که ابزار موازی فلکس باکس در CSS هست رو یاد بگیری. حتی می‌تونی یادگیری فرم ورک‌های حرفه‌ای‌تر رو در CSS آغاز کنی. بوت استرپ و یا تیلویند بخشی از همین فرم ورک‌ها هستند. بهت توصیه می‌کنم که برای قدم بعدی سفت ‌و سخت آموزش Bootstrap و آموزش Tailwind رو داخل برنامه داشته باشی. چون تو این مسیر یکی ‌یکی قدم‌های حرفه‌ای شدن رو با برنامه جلو میری.

سرفصل‌های دوره Flexbox

آموزش Flexbox شامل موضوعات متنوعی هست و لازمه تا با جزئیات از سیر تا پیاز این ماژول رو یاد بگیری. از طرفی باید مهارت کار با ابزارها رو داشته باشی و بتونی در این فضا برنامه‌نویسی کنی. داشتن استراتژی و در نهایت اجرای عملی پروژه هدف اصلی آموزش فلکس باکس هست. من در دوره گاتاکد سعی کردم تا این پروسه رو قدم به قدم جلو بریم. برای همین سرفصل‌های آموزشی رو مطابق با الگوی زیر تهیه کردم که هم جامع باشه و هم در این مسیر سردرگم نشی. سرفصل‌های دوره به ‌ترتیب زیر هستند:

  1. آشنایی کامل با Flexbox
  2. آموزش مفاهیم پایه Flex-Flow، Flex-Wrap و Flex-Direction
  3. آشنایی با ساختارهای Justify-Content، Align-Items و Align-Content
  4. اصول Order دهی
  5. آموزش مفاهیم Flex-Ghrink، Flex-Basis و Flex-Align-Self
  6. پایان آموزش مفاهیم و آغاز مرحله پروژه‌سازی و ایجاد فایل‌های مورد نیاز
  7. آموزش عملی و تمرین‌محور کد نویسی Header
  8. آموزش و کسب مهارت کد نویسی Main با رویکرد عملی و تمرین‌محور در بخش‌های Comments و Portfolio
  9. آموزش کد نویسی Footer با رویکرد عملی و تمرین‌محور
  10. مهارت‌های پایه ریسپانسیو کردن صفحات در بخش‌های Work، Comments و Footer
  11. پایان دوره و آشنایی مقدماتی با شاخه‌ها و مهارت‌ها پس ‌از Flexbox

توصیه نهایی برای شما که قصد آموزش Flexbox دارید

خیلی خوبه که کاملاً جدی به فکر یادگیری Flexbox هستی. از طرفی بهت تبریک میگم، چون احتمالاً در کار با CSS و HTML آنقدر مهارت پیدا کردی که حالا می‌خوای به متخصص Flexbox تبدیل بشی. قیمت دوره فلکس باکس خیلی زیاد نیست، اما می‌تونه دستاورد بزرگی برای تو باشه. من در گروه گاتاکد سعی کردم تا جامع‌ترین دوره رو با تدوین یه نقشه راه کامل یادت بدم و در عین ‌حال هوای تو رو دارم. قیمت دوره Flexbox در گاتاکد رو به نسبت کیفیت و سطح آموزشی اقتصادی در نظر گرفتم تا در همین اول راه که تازه می‌خوای به متخصص طراح سایت تبدیل بشی، دغدغه خاصی نداشته باشی.

تو می‌تونی به من اعتماد کنی و صفر تا صد Flexbox رو با تجربه سال‌ها فعالیت من در طراحی ده‌ها سایت یاد بگیری. در کل مهم این نیست که کدوم دوره رو انتخاب می‌کنی. مهم این هست که مسیر رو پیدا کردی و تصمیم گرفتی تا به یه متخصص فلکس باکس تبدیل بشی. پس بهتره با یه دوره آموزش Flexbox خوب و جامع همراه بشی که این مسیر رو هر چه زودتر و حرفه‌ای‌تر سپری کنی. من در گاتاکد منتظرت هستم تا قدم به قدم تو رو به همون متخصص کاربلد تبدیل کنم.

دیدگاه و پرسش
ارسال دیدگاه یا پرسش
نام نویسی در دوره
هزینه ثبت نام:
0 تومان
مدرس دوره
علی رضایی

علی رضایی