دوره آموزش کوبرنتیز Kubernetes | تسلط بر مدیریت و اورکستراسیون کانتینرها
تکمیل شده

دوره آموزش کوبرنتیز Kubernetes | تسلط بر مدیریت و اورکستراسیون کانتینرها

اگه در پروژه‌های بزرگ کد نویسی فعالیت می‌کنید و قرار هست با تیمی از برنامه‌ نویس‌ها در بخش‌های مختلف پروژه حاضر باشید و لازم هست تا تمام این بخش‌های مستقل رو کنار یکدیگر قرار بدهید، قطعاً به ابزارهای قدرتمند مدیریت پروژه مانند کوبرنیتز نیاز دارید. آموزش کوبرنیتز نقطه عطف شما در ساختارهای بزرگ برنامه‌نویسی هست و بهت کمک می‌کنه تا سیستم جامع Devops رو به ‌راحتی شکل بدهید و برای مدیریت کانتینرها دست‌ به ‌کار باشید.

دوره Kubernetes در امتداد آموزش Devops قرار داره و از جمله ابزارهای سطح بالا CI/CD هست که مخصوص پروژه‌های بزرگ با کد نویسی‌های مستقل برای بخش‌های جدا از هم طراحی شده است. دیگه وقت آن نیست که پروژه‌های بزرگ کد نویسی رو در ساختاری یکپارچه ایجاد کنید. حالا در دورانی هستیم که اجرای برنامه‌های بزرگ در قالب‌های کوچیک و مستقل میکروسرویس متداول شده و برای موفقیت در چنین پروژه‌هایی به آموزش Kubernetes نیاز دارید. من علی رضایی دوره کوبرنیتز رو متکی بر نقشه راه و کاملاً جامع تهیه کردم تا قدم به قدم تبدیل به متخصص دواپس حرفه‌ای شوید.

مدت دوره
تعداد جلسات 0
نوع دوره اقساطی / نقدی
شرکت‌کنندگان 0 دانشجو
معرفی دوره

کوبرنیتز (Kubernetes) چیست؟

کوبرنیتز پلتفرم متن بازی هست که با هدف هرچه کاربردی شدن کانتینرها طراحی‌ شده و قراره تا در پروژه‌های بزرگ کد نویسی برای مدیریت بخش‌های جدا از هم یک ساختار بزرگ استفاده شود. ماجرا از جایی آغاز شد که ایجاد و یا مدیریت پروژه‌های بزرگ به شکل یکپارچه امکان‌پذیر نبود و مهندسین به این فکر افتادند که هر پروژه رو به بخش‌های کوچکتری تفکیک کنند. مفهوم کانتینر از این لحظه معرفی شد و کوبرنیتز از جمله ابزارهای مدیریت کانتینر و یا خیلی ساده مدیریت بخش‌های مستقل برنامه ‌نویس‌های بزرگ است.

کوبرنیتز (Kubernetes) نوعی پلتفرم متن باز برای مدیریت کانتینرها هست که از لحاظ لغوی معنای سکان‌دار رو منتقل می‌کنه. پس خیلی ساده کسی که مهارت کار با کوبرنیتز رو بلد باشه، می‌تونه سکان‌دار هر پروژه بزرگ کد نویسی بشه و رهبری تیم توسعه رو دست بگیرد. اگرچه فهم کوبرنیتز برای مبتدی‌ها خیلی سخته، اما قواعد استقرار برنامه‌ها در یه ساختار بزرگ رو خیلی ساده‌تر می‌کنه و به توسعه‌ دهندگان اجازه می‌دهد تا چندین کانتینر رو به شکل هم‌زمان برای فضاهای مختلف فیزیکی، مجازی و حتی ابری مدیریت کنند. به‌ هر حال آموزش کوبرنیتز در توسعه Devops و تشکیل بخش‌های مختلف و مدیریت کانتینرها نقش‌ داره و برای اجرای پروژه‌های گروهی ضروری هست.

چرا باید آموزش Kubernetes رو جدی بگیرید؟

ورود به پروژه‌های بزرگ اجتناب ‌ناپذیر هست، اما قرار نیست تا در چنین پروژه‌هایی با کار زیاد، کد نویسی آشفته و شرایطی پیچیده روبه‌رو شوید. کوبرنیتز می‌تونه نقطه عطف بزرگ و البته تأثیرگذار باشه که شما رو از یه برنامه‌نویس معمولی به یه کد نویس حرفه‌ای با قابلیت مدیریت پروژه تبدیل کنه. شما به یادگیری و آموزش Kubernetes نیاز دارید؛ چون:

1.     سیستمی کاملاً در دسترس هست و مدیریت کانتینرها رو ساده‌تر می‌کند.

2.     از مقیاس پذیری و کارایی بسیار بالایی برخوردار هست و برای پروژه‌ها با کاربران زیاد ابزاری مفید و کار راه‌انداز هست.

3.     قابلیت بازیابی اطلاعات از دست ‌رفته داره و اگه به هر دلیل سرور سایت دچار مشکل بشه، می‌توانید از کوبرنیتز در مکانیسم بازیابی داده‌های از دست ‌رفته استفاده کنید.

4.     در افزایش بهره‌وری خصوصا افزایش سرعت و دقت کد نویسی و البته مدیریت کارهای گروهی ابزار مفید و کاربردی هست.

در دوره کوبرنیتز گاتاکد چه می‌گذرد؟

یاد گرفتن کوبرنیتز اصلاً ساده نیست و این ابزار از جمله پلتفرم‌های خیلی سخت و کاملاً سطح بالا در دنیای کد نویسی هست. متخصص کوبرنیتز عملاً قراره تا کار دیگر اعضای پروژه در بخش‌های مختلف رو مدیریت کنه و لازمه تا عملاً یک متخصص دواپس حرفه‌ای و آشنا با توسعه بک اند باشید. برای همین نکته دوره کوبرنیتز رو کاملاً جامع و با در نظر گرفتن تمام مهارت‌های پایه و پیشرفته این ابزار تهیه کردم. در دوره Kubernetes گاتاکد قراره تا قدم به قدم مهارت‌ها رو یاد بگیرید. مهارت‌هایی از قبیل:

1.     در ابتدا با اصول اولیه Kubernetes آشنا خواهید شد. در این بخش مقدماتی اصول راه‌اندازی کوبرنیتز رو کار می‌کنید و با مفاهیم اولیه و ساختار این پلتفرم آشنا می‌شوید.

2.     در قدم بعدی اصول یادگیری دیپلوی کردن کلاستر Kubernetes در سیستم‌های محلی رو یاد می‌گیرید.

3.     در گام بعدی قراره تا نحوه دیپلوی کردن برنامه‌ها در Kubernetes رو کار کنید.

4.     توسعه فایل‌های پیکربندی کوبرنیتز در سیستم YAML رو یاد می‌گیرید.

5.     با اصول دیپلوی کردن کوبرنیتز در Google و فضاهای ابری گوگل آشنا می‌شوید و مهارت این کار رو کامل یاد می‌گیرید.

6.     با اصول شبکه سازی در کوبرنیتز آشنا می‌شوید.

7.     با معماری میکروسرویس‌ها در ساختارهای جدا از هم و بخش‌های مختلف یه پروژه آشنا می‌شوید و می‌تونید سیستم‌های کانتینری رو تحلیل کنید.

8.     در پایان وارد بحث‌های عملیاتی می‌شوید و می‌تونید پروژه‌های واقعی از دنیای بزرگ دواپس رو اجرا کنید.

دوره Kubernetes

پیش‌ نیازها برای دوره کوبرنیتز چیست؟

کوبرنیتز در سطوح پیشرفته مدیریت پروژه و کار با ساختارهای کانتینری قرار دارد. بنابراین اگه بخوای که این دوره رو آغاز کنید و متخصص کوبرنیتز بشوید، لازمه تا با مفاهیم پایه توسعه سمت سرور و فضای کار بک اند آشنا باشید. اطلاع کافی از یک یا دو زبان برنامه‌نویسی سمت سرور مفیده و در عین ‌حال بهتره تا با مفاهیم کلی دواپس هم آشنایی مختصری داشته باشید. برای آغاز آموزش کوبرنیتز صرفاً لزومی نداره تا به‌طور کامل بر همگی این بخش‌ها مسلط باشید. ولی در کل آشنایی با این مفاهیم خصوصاً اصول پروژه‌های کانتینری برای رشد و توسعه یادگیری کوبرنیتز نقش دارد.

نقش کوبرنیتز برای حرفه ای شدن در دواپس (Devops)

Devops از جمله تخصص‌های نوپا اما کلیدی در دنیای توسعه کنونی هست و حالا خیلی از شرکت‌ها و در کل ساختارهای بزرگ اینترنتی با کاربران زیاد به متخصص دواپس نیاز دارند. از طرفی حقوق متخصص دواپس در بالاترین سطح از مهندسین نرم‌افزار قرار می‌گیرد. خلاصه اگه قراره تا متخصص Devops باشید، مهمه که با برنامه و البته جامع آموزش کوبرنیتز رو کامل کنید. چون کوبرنیتز در ساختار استقرار برنامه‌های بزرگ و چند بخشی قرار گرفته است. یادگیری نحوه استقرار کوبرنیتز بهت کمک می‌کنه تا متخصص دواپس ماهر و شش‌دانگی باشید.

کوبرنیتز در واقع نوعی پلتفرم منبع باز برای خودکارسازی در فرآیند پیاده‌سازی نرم‌افزارها هست و در مقیاس پذیری و مدیریت بخش‌های جداگانه پروژه کنار هم نقش دارد. خلاصه آموزش کوبرنیتز بهت کمک می‌کنه تا مهندس دواپس ماهرتر باشید. چون:

1.     در دوره گاتاکد با مفاهیم پایه کوبرنیتز و اجرا تا اصول عملکرد آن آشنا می‌شوید.

2.     می‌توانید برنامه‌های مختلف پروژه‌های بزرگ رو در کوبرنیتز پیاده‌سازی کنید و برای مدیریت بخش‌های مختلف کنار هم کار کنید.

3.     برای مدیریت تیم توسعه وب‌سایت دست ‌به ‌کار شوید.

مزایای استفاده از کوبرنیتز در پروژه های نرم افزاری

قطعاً تو هم تأکید میکنی که در پروژه‌های بزرگ بهتره تا ساختارهای کانتینری رو اجرا کنید. این شکلی قادر هستید که پروژه‌های بزرگ رو در بخش‌های مختلف کانتینری چیدمان کنید. ولی مدیریت دستی کانتینرها خیلی سخت و زمان‌بر هست و عملاً تو رو با یه محیط کار دشوار و پیچیده روبه‌رو می‌کند. اگه قراره تا فضای کار کانتینری رو اجرا کنید، می‌توانید از مزایای کوبرنیتز هم بهره‌مند شوید. مزایایی مانند:

1.     از کوبرنیتز می‌توانید برای استقرار خودکار کانتینرها روی سرورها استفاده کنید.

2.     چرخه عمر کانتینرها از لحظه راه‌اندازی تا حذف هر کدوم از آنها رو مدیریت کنید.

3.     از قابلیت مقیاس بندی خودکار براساس نیازهای برنامه کاربردی استفاده کنید.

4.     می‌توانید از قابلیت ترمیم خودکار کانتینرها و یا راه‌اندازی خودکار آنها پس از تغییرات استفاده کنید.

5.     از قابلیت کوبرنیتز برای مقاومت در برابر خطاهای سیستمی و رفع آنها در هر کانتینر استفاده کنید.

6.     از کوبرنیتز برای افزایش امنیت و رمزنگاری داده‌های بزرگ و مهم و در واقع حفظ اطلاعات کاربران استفاده کنید.

آموزش کوبرنیتز بر پایه معماری آن

معماری کوبرنیتز از دو بخش کلی تشکیل شده و قراره تا ابتدا برای کنترل اقدام کنید و سپس صفحه کارگر برای عملیاتی شدن پروژه رو اجرا کنید. در واقع دوره کوبرنیتز گاتاکد بر پایه معماری جامع این پلتفرم شکل گرفته. معماری کوبرنیتز به قرار زیر هست:

1.     Control Panel (صفحه کنترل): در این بخش باید مغز متفکر ساختار خوشه‌ای کوبرنیتز رو شکل بدید که وظیفه مدیریت و صدور فرمان به دیگر اجزا رو بر عهده داره.

2.     Worker Plane (صفحه کارگر): در بخش بعدی باید فرامین صادر شده از صفحه کنترل رو در Node ها اجرا کنید.

در دوره Kubernetes گاتاکد با جزئیات کامل این مسیر از طراحی صفحات کنترل تا صفحات کارگر از پروژه‌های بزرگ کانتینری رو یاد می‌گیرید تا قدم به قدم بر اصول مهندسی دواپس مسلط‌تر شوید.

کاربردهای کوبرنیتز

دلایل زیادی وجود داره تا لازمه که به ‌عنوان توسعه ‌دهنده نرم‌افزارهای بزرگ برای آموزش کوبرنیتز اقدام کنید. اجرای ساختارهای کانتینری اصلی‌ترین هدف و کاربرد پلتفرم کوبرنیتز هست. ولی این ابزار کارایی‌های بیشتری هم داره و به‌ عنوان یکی از قوی‌ترین ابزارهای CI/CD برای تغییرات و استقرار مداوم نرم افزارها طراحی شده است. از کوبرنیتز می‌توانید در شرایط مختلف و برای اهداف گوناگون استفاده کنید. کاربردهایی مانند:

1.     از کوبرنیتز برای استقرار برنامه‌های وب به شکل مقیاس پذیر و البته با ضریب اطمینان بالا استفاده کنید.

2.     از کوبرنیتز برای شکل‌دهی خدمات میکرو سرویس‌ها و شکل‌گیری بخش‌های جدا از هم پروژه‌های بزرگ در قالب کانتینرها استفاده کنید.

3.     برای شکل‌گیری برنامه‌های کاربردی بدون حالت مانند وب‌سایت ها و یا تعریف ساختار API ها می‌توانید از کوبرنیتز استفاده کنید.

4.     برای محاسبات با کارایی بالا و مقیاس بزرگ استفاده کنید.

دوره کوبرنیتز مناسب چه کسانی هست؟

برای حرفه‌ای شدن و قدم‌های بزرگ در پروژه‌های گسترده کد نویسی باید به مهندس دواپس تبدیل شوید و در قدم اساسی چنین هدفی به کوبرنیتز نیاز دارید. بدون کوبرنیتز اجرای پروژه در ساختارهای کانتینری خیلی سخت و خیلی زمان‌بر هست و احتمالا ایجاد کارهای گروهی در کد نویسی غیرممکن باشه و در کل شرکت در دوره کوبرنیتز برای آنها که علاقه به مدیریت پروژه در سطح دواپس دارند، توصیه می‌شود. آموزش کوبرنیتز برای خیلی‌ها سودمند هستند. افرادی مانند:

1.     تازه‌کارها که به ‌تازگی با ساختارهای کانتینری در شکل‌گیری پروژه‌های بزرگ آشنا شدند.

2.     تمام افرادی که در زمینه توسعه وب سایت‌ها و نرم‌افزارها فعالیت می‌کنند و لازمه که از تکنیک‌های تغییر و استقرار پیوسته استفاده کنند.

3.     افرادی که در سطح مدیریت سیستم‌های نرم‌افزاری فعالیت می‌کنند.

قدم بعدی پس ‌از آموزش کوبرنیتز چیست؟

کوبرنیتز برای تبدیل شدن به مدیر پروژه‌های بزرگ سیستمی و نرم‌افزاری ضروری هست. اما همه‌ی ماجرا نیست و پس ‌از آموزش کوبرنیتز تازه در اول راه تبدیل شدن به یک مدیر سیستمی قرار دارید. کوبرنیتز راه تبدیل شدن به متخصص دواپس هست. اما در قدم بعدی باید دیگر فضاهای کاربردی دواپس و در کل ابزارهای CI/CD رو یاد بگیرید. یادگیری داکر و یا سودمند هست. البته یادت باشه که آموزش مفاهیم کوبرنیتز سخته و برای مسلط شدن به این ابزار لازمه که مهارت‌های خودت رو هر چه کامل‌تر کنید. لذا توصیه می‌کنیم که حتماً پس ‌از پایان دوره Kubernetes به یادگیری مفاهیم پایه بسنده نکنید و برای هر چه ماهرتر شدن به کارهای عملیاتی و پروژه محور وارد شوید. البته در طول دوره کوبرنیتز گاتاکد به اساس و ساختار عملیاتی شدن این پلتفرم می‌پردازیم تا در آینده هر چه بهتر مسیر حرفه‌ای شدن خودت رو آغاز کنید.

چرا دوره Kubernetes در گاتاکد؟

اگه مهارت‌های شما در به‌ کارگیری از پلتفرم کوبرنیتز کامل باشه، قطعا به ‌عنوان یه متخصص دواپس کامل با قابلیت‌های مدیریت حرفه‌ای پروژه‌های بزرگ وارد بازار کار خواهید شد. این در حالی هست که باید تمام فوت‌وفن های کوبرنیتز رو کامل و البته حرفه‌ای یاد بگیرید. ولی قرار نیست تا با یه پلتفرم ساده و سرراست روبرو باشید.

یادگیری کوبرنیتز سخته و از آن سخت‌تر کار حرفه‌ای با این پلتفرم هست. پیچیدگی‌های کوبرنیتز آن‌قدر چالش ‌برانگیز هست که قاعدتاً به ‌راحتی نمی‌تونید تنها با تکیه بر مهارت‌های تجربی تمام زوایای کار با این پلتفرم رو یاد بگیرید. برای یادگیری عمیق کوبرنیتز به دوره آموزش حرفه‌ای نیاز دارید که در آن از تمام زوایای عملیاتی این پلتفرم صحبت شده باشد. به یقین دوره آموزش کوبرنیتز گاتاکد یکی از جامع‌ترین دوره‌های این پلتفرم هست که با تکیه بر نقشه راه و کسب مهارت قدم به قدم طراحی‌ شده است.

درآمد و بازار کار متخصص کوبرنیتز

یادگیری کوبرنیتز به ‌تنهایی بازار کار مستقلی نداره، اما زمینه کافی برای تبدیل شدن به یه متخصص دواپس هست. از طرفی بازار کار دواپس به‌ عنوان یکی از مهارت‌های سطح بالای برنامه‌نویسی خیلی عالیه و درآمد قابل ‌توجهی دارد. به ‌هر حال در بازار کار پویا دواپس و درآمد عالی آن شکی نداریم و برای‌ اینکه کارشناس خبره دواپس شوید، لازمه که مهارت کار با کوبرنیتز رو با جزئیات کامل یاد بگیرید.

هزینه دوره Kubernetes

دوره کوبرنیتز از جمله آموزش‌های سطح بالا در برنامه‌نویسی پیشرفته هست و هدف آن برای تبدیل شدن به یک برنامه‌نویس شش‌دانگ با قابلیت‌های مدیریت پروژه هست. شما با یکی از جامع‌ترین دوره‌های آموزش برنامه‌نویسی روبه‌رو هستید که می‌تواند نقطه عطف شما در تبدیل شدن به یه برنامه‌نویس سطح بالا و کاملاً حرفه‌ای باشد. اما هزینه دوره کوبرنیتز به نسبت خیلی از دیگر دوره‌های برنامه‌نویسی بیشتر نیست. خصوصاً که در گاتاکد متوجه بودجه محدود کارآموزان هستیم و هزینه این دوره رو اقتصادی اما سطح اون رو حرفه‌ای و کاملاً کاربردی در نظر گرفتیم.

سوالات متداول آموزش Kubernetes

سوال:

کوبرنیتز چه تفاوتی با داکر داره؟

پاسخ:

داکر هم به مانند کوبرنیتز پلتفرمی برای کار با کانتینرها هست. از داکر برای ساخت و اجرای کانتینرها استفاده می‌کنند، ولی کوبرنیتز برای اتوماسیون کانتینرها کارایی داره.


سوال:

آیا افراد مبتدی قادر به یادگیری کوبرنیتز هستند؟

پاسخ:

کوبرنیتز ساختار پیچیده‌ای داره، اما مسیر یادگیری آن شیب‌دار هست. این یعنی آنکه افراد مبتدی هم می‌توانند در سطح پایه مفاهیم و کاربردها و عملیاتی شدن پلتفرم کوبرنیتز رو یاد بگیرند.


سوال:

برای استفاده از خدمات ابری کوبرنیتز در کدام سایت‌ها اقدام کنیم؟

پاسخ:

ایجاد کانتینرها و مدیریت اون‌ها در فضای ابری از جمله قابلیت‌های کوبرنیتز هست که برای اینکار می‌تونید از سایت‌های Google Cloud Platform و یا Amazon Web Services استفاده کنید.


سوال:

از کوبرنیتز می‌تونیم برای استقرار برنامه‌های وب (Web Applications) استفاده کنیم؟

پاسخ:

بله، با استفاده از کوبرنیتز و با اطمینان بالا قادر هستید که برنامه‌های وب رو به شکل مقیاس پذیر اجرا کنید.

دیدگاه و پرسش
ارسال دیدگاه یا پرسش
نام نویسی در دوره
هزینه ثبت نام:
9,600,000
200,000 تومان
مدرس دوره