آموزش Next.js | دوره کامل و قیمت ویژه برای یادگیری نکست جی اس
تکمیل شده

آموزش Next.js | دوره کامل و قیمت ویژه برای یادگیری نکست جی اس

هیچ ابزاری به‌ اندازه React نمی‌تونه به شما در ساده‌سازی و کارآمد شدن کد نویسی جاوا اسکریپت کمک کنه، اما برای‌ اینکه بتونی کاملاً حرفه‌ای از React در کد نویسی استفاده کنی و حسابی در این حوزه قدرتمند ظاهر بشی قطعاً به مهارت کامل کار با Next.js نیاز داری. Next.js یک بستره که با هدف تکمیل و تقویت تکنولوژی React توسعه پیدا کرده و حالا هر روز که می‌گذره کامل‌تر و قوی‌تر شده. آموزش Next.js برای متخصص React از نون شب هم واجب‌تره، چون می‌تونه از این ابزار قدرتمند برای طراحی بهتر فرانت اند در صفحات وب سایت‌ها استفاده کنه و کامل‌تر از توانایی‌های React بهره‌مند بشه.

مدت دوره
تعداد جلسات 360
نوع دوره اقساطی / نقدی
شرکت‌کنندگان 0 دانشجو
معرفی دوره

اگه اینکه اینجا هستی و داری این مطلب رو می‌خونی، احتمالاً متخصص React آگاهی هستی و برای توسعه کارهات به آموزش نکست جی اس نیاز داری. در کل Next.js از جمله ابزارهای وابسته به توسعه رابط کاربری هست و در سطح دوره جامع آموزش جاوا اسکریپت قرار می‌گیره. خلاصه اگه فکر می‌کنی در طراحی سایت به کاهش کد نویسی و افزایش سرعت اجرای برنامه‌ها نیاز داری، بهتره که برنامه آموزش Next.js رو جدی بگیری. من علی رضایی در این دوره آموزش یه نقشه راه برات تهیه کردم تا با خیال راحت وارد این فضا بشی و بدون ابهام و قدم به قدم کل ماجرا رو برای اجرای کامل در React یاد بگیری.

Next.js چیه؟ چکار می‌کنه؟

Next.js در تعامل با فضای React شکل گرفته. در واقع یک نوع چارچوب متن باز هست که بر پایه Node.js توسعه پیدا کرده و قراره تا در محیط اجرایی سمت سرو هنگام کد نویسی جاوا اسکریپت کارایی داشته باشه. از طرفی با Next.js امکان تولید صفحات وب ایستا (Static – Site Generation) در ری اکت (React) وجود داره. خلاصه Next.js نوعی چارچوب از قبل کد نویسی شده ‌است که به کاربر کمک می‌کنه در محیط React بهتر و با سرعت بیشتر وب‌سایت های ایستا و پویا طراحی کنه.

وقتی قراره که پروژه‌ای رو داخل React آغاز کنی، به یه سری ابزارها برای مدیریت پروژه و تعریف چارچوب نیاز داری و Next.js بهترین این ابزارها هست. به ‌این ‌ترتیب Next.js ساختاری است که در امتداد کار با React استفاده می‌شه و برای طراحی وب‌سایت های تعاملی‌تر با حال‌وهوای پویاتر کارایی داره و می‌تونه در کاهش کد نویسی و ساده‌سازی محیط برنامه و افزایش سرعت صفحات سایت تأثیرگذار باشه.

چرا Next.js محبوب هست؟

آیا هنوز هم فکر می‌کنی که لازمه تا آموزش Next.js رو شروع کنی؟ و یا فکر می‌کنی که در React به ‌اندازه کافی ماهر شدی و می‌تونی تمام پروژه‌های کد نویسی جاوا اسکریپت رو اجرا کنی؟ ولی چطوره که در کد نویسی کار از ابزارهای مناسب استفاده کنی. یه مکانیک هر چقدر هم ماهر باشه، بدون ابزار کاری از پیش نمی‌بره.

Next.js خیلی محبوب و کاربردی شده، چون یه ابزار مفید و سودمند هست. هیچ ‌کسی از یه مکانیک خرده نمی‌گیره که چرا از ابزار استفاده می‌کنه. ولی همه مکانیک آگاه به ابزارها و با مهارت در کار با این ابزارها رو تحسین می‌کنن. تو هم لازمه که در برنامه‌نویسی سمت کاربر و طراحی رابط کاربری (UI) دست پر حاضر باشی و کامل از مهارت کار با ابزارهای کاربردی مثل Next.js بدونی. آموزش نکست جی اس بهت اجازه می‌ده تا برنامه‌نویس آگاه‌تری باشی. این ابزار محبوب هست؛ چون:

برای رندرینگ سمت سرور (SSR) کارایی داره

Next.js روش بارگذاری صفحات React در سمت سرور رو ساده‌تر می‌کنه. خیلی ساده می‌تونی صفحات React رو از همان ابتدا و با اطلاعات کامل به ‌همراه داده‌های سرور پر کنی تا پس ‌از داینامیک شدن یه محیط آماده HTML رو برای نمایش به کاربر داشته باشی.

امکان Routing ساده و اتوماتیک رو فراهم می‌کنه

شما می‌تونی از طریق Next.js برای خلق صفحات جدید و پوشه‌بندی طبق ساختار Next انجام بدی. داخل Next.js نوعی سیستم Routing ساده اما کاربردی قرار داره که برای مسیریابی اتوماتیک استفاده می‌شه که ویژگی مفید و حرفه‌ای در صفحه سازی و مسیریابی اتوماتیک است.

از قابلیت پشتیبانی CSR برخوردار هستید

با استفاده از Next.js علاوه ‌بر رندرینگ سمت سرور می‌تونی برای رندرینگ محتوای سمت کلاینت نیز استفاده کنی. همین ویژگی بهت اجازه میده تا بدون نیاز به بارگذاری یا رفرِش مجدد صفحات در لحظه برای تغییرات محتوا اقدام کنی. حرفه‌ای‌ها در توسعه رابط کاربری می‌دونن که این ویژگی تا چه اندازه مفید و کاربردی هست.

امکان پشتیبانی از SSG رو در اختیار داری

SSG (Static Site Generation) قابلیت طراحی صفحات استاتیک هست. حالا این قابلیت به چه کاری میاد؟ این قابلیت Next.js بهت کمک می‌کنه تا بخش‌های محیط سایت رو با استفاده از صفحات استاتیک طراحی کنی. این شکلی هر بار که سایت بالا میاد و صفحات در حال لود شدن هستن، نیازی نیست تا برای همه صفحات درخواست بارگذاری ارسال بشه. همین کار ساده اما خیلی مفید تا حدود زیاد از بار سرو کم می‌کنه و سرعت سایت بالاتر می‌ره.

دامنه کار با Next.js خیلی گسترده‌تر از این موارد هست. به ‌هر حال به ‌عنوان متخصص فرانت اند قطعاً می‌دونی که مهارت در جاوا اسکریپت چه اندازه مهم و کاربردی هست. از طرفی قطعاً می‌دونی که React چقدر می‌تونه کد نویسی در محیط جاوا اسکریپت رو ساده‌تر کنه و حالا باید بدونی که با Next.js می‌تونی کارهای بزرگتر، پویاتر و سرعت کد نویسی بهتری رو داخل React تجربه کنی. برای همین نکات کاربردی و تقویت کار با React هست که خیلی‌ها محیط Next رو دوست دارند. بهت توصیه می‌کنم که آموزش Next.js رو جدی بگیری، اما بهتره که قدم اول رو محکم برداری و با یه دور آموزش حرفه‌ای همراه بشی.

آموزش نکست جی اس

دوره آموزش Next.js برای چه کسانی سودمند است؟

آموزش Next.js یه دوره سطح بالا برای تکمیل مهارت‌های برنامه‌ نویسی سمت کاربر هست. این دوره برای کسانی سودمند است که از مفاهیم پایه و کاربردی در React اطلاع دارن. در کل دوره Next.js رو باید در امتداد پکیج آموزش HTML و پس ‌از کسب مهارت در کد نویسی جاوا اسکریپت معرفی کنیم. این دوره برای تمام افرادی که در زمینه رابط کاربری (UI) وب سایت‌ها فعالیت می‌کنن و تونستن تا سطح کار با React بالا بیان، مفید هست.

در کل اگه طراح فرانت اند هستی و مهارت کار با HTML و CSS رو می‌دونی و قراره تا در کد نویسی جاوا اسکریپت حسابی جلو بری و از طرفی به سرعت عمل در کد نویسی و داشتن ساختارهای پویا در دنیای وب نیاز داری، بهتره که از همین حالا روی دوره آموزش Next.js حساب کنی. از طرف دیگه اگه مدیر سایتی هستی و علاقه داری تا تو مرحله توسعه فرانت اند و خلق رابط کاربری خیلی بیشتر سر از کار در بیاری، خرید دوره نکست جی اس رو بهت پیشنهاد می‌کنم.

چرا دوره Next.js در گروه گاتاکد

فکر می‌کنی مفاهیم و محیط کار Next.js خیلی سخته؟ و یا فکر می‌کنی با ساعت‌ها مطالعه با مطالب عمیق و شاید گنگ در این فضا روبرو هستی؟ ولی واقعاً این ‌طور نیست. بهتره بدونی که کل اطلاعات و ابزارها در محیط Next.js رو می‌شه در چند صفحه خلاصه کرد. اگر هم اندکی از جاوا اسکریپت بدونی و یه مقدار هم React کار کرده باشی، قطعاً می‌تونی مفاهیم Next.js رو تحلیل کنی. اما فکر میکنی تا همین حد برای اجرای پروژه‌های واقعی مطابق با بازار کار کافیه؟

بازار کار از تو پروژه می‌خواد و دیگه براش مهم نیست که چقدر از جاوا اسکریپت و یا Next.js می‌دونی. مهم این هست که بتونی داشته‌های خودت رو در عمل برای یه پروژه حرفه‌ای اجرا کنی. چیزی که من برای تهیه نقشه راه آموزش Next.js در دوره گاتاکد پیش‌ بینی کردم. یادت باشه که مهمترین نکته کسب مهارت عملیاتی هست. برای اینکار یه نقشه راه نیاز داری تا بدونی هر پروژه ازت چی می‌خواد و باید از کجا شروع کنی و در طول پروژه سراغ چه موضوعاتی بری. من خرید دوره نکست جی اس گروه گاتاکد رو بهت توصیه می‌کنم؛ چون اینجا قراره تا با یه نقشه راه همراه من بشی و قدم به قدم با نگاه عملیاتی از سیر تا پیاز Next.js رو یاد بگیری.

در نقشه راه آموزش Next.js قراره چی یاد بگیری؟

قبل ‌از هر چیز باید بدونی که Next.js یه محیط تعاملی با React هست و به نوعی فضای کمکی برای ساده کردن کد نویسی و تعاملی‌تر کردن صفحات وب‌سایت هست. اینجا قرار نیست زبان جدید و یا ساختار جدیدی یاد بگیری، بلکه قراره تا محیط کار با React رو حرفه‌ای‌تر کار کنی. رو این حساب، نقشه راه آموزش Next.js رو تهیه کردم. این مسیر گام به گام به قرار زیر است:

  1. گام اول؛ آموزش نکات کلی از مفاهیم پایه فرانت اند که برای Next.js سودمند است رو یاد می‌گیری.
  2. گام دوم؛ آموزش و روش کار با کانسپت‌های اصلی رو یاد می‌گیری، به شکلی که بتونی از همین کانسپت‌ها در پروژه‌های واقعی و کاربردی مطابق با بازار کار استفاده کنی.
  3. گام سوم؛ وارد فاز عملیاتی می‌شی و قراره تا مرحله به مرحله اصول شکل‌گیری پروژه‌های واقعی رو کار کنی. اصل ماجرا در آموزش Next.js مربوط به ‌همین گام سوم هست. چون تو همین گام هست که می‌تونی از داشته‌های تئوری تا یک نگاه کاملاً عملیاتی رو سپری کنی.

پیش نیاز برای ورود به دوره Next.js

قطعاً علاقه داری تا پس ‌از خرید دوره نکست جی اس تمام ‌و کمال بر مفاهیم این محیط مسلط بشی و بتونی به ‌درستی از قابلیت‌های Next در فضاها مانند React استفاده کنی. همین نکته کافیه بدونی که برای ورود به دوره آموزش نکست جی اس به چه چیزهایی نیاز داری.

اولین پیش نیاز کسب مهارت کافی در فرانت اند و ابزارهای پایه از قبیل CSS و HTML هست. اگه برنامه آموزش CSS رو گذرونده باشی، قطعاً با مفاهیم پایه در محیط کار فرانت اند آشنا هستی. اما در قدم بعدی لازمه تا حتماً دوره آموزش React رو سپری کرده باشی. به هر حال Next.js یه ساختار هست که برای کار و ساده کردن محیط React توسعه پیدا کرده و بدون مهارت کافی در React آموزش نکست جی اس بی معنی و گنگ می‌شه. خلاصه اگه تو مسیر تبدیل شدن به متخصص نکست جی اس هستی، بهتره که از مباحث HTML آغاز کنی و پس ‌از کسب مهارت کافی در جاوا اسکریپت و React برای خرید دوره نکست جی اس دست‌ به ‌کار شی.

قدم بعدی پس ‌از یادگیری Next.js چیه؟

یادگیری Next.js پایان راه نیست، اما می‌تونه مقصد خیلی خوبی برای افرادی که قصد ورود به بازار کار و تبدیل شدن به متخصصین فرانت اند باشه. در پایان دوره آموزش Next.js گروه گاتاکد تبدیل به متخصص کامل React شدی و به ‌راحتی می‌تونی هر نوع پروژه کد نویسی تو حوزه جاوا اسکریپت رو اجرا و یا مدیریت کنی. البته حتماً باید دست به تمرین داشته باشی و چندین نمونه پروژه عملی رو اجرا کنی و یا پروژه‌های واقعی ساخته ‌شده توسط دیگر برنامه‌نویس‌ها رو تحلیل کنی.

در پایان دوره آموزش نکست جی اس اگر تمرین کافی داشته باشی، یک متخصص فرانت اند کامل هستی و بازار کار پویا و همه‌فن ‌حریف منتظر تو هست. اما اگه بخوای ادامه بدی، راه طولانی و البته هیجانی در پیش داری. پس ‌از این دوره می‌تونی برای تبدیل شدن به فول استک دست به کار بشی و یا بری تو دنیای بک اند و برای لایه های پایین تر سایت آموزش ببینی.

آیا تضمینی هست که Next.js رو خوب یاد بگیری؟

یادگیری موضوعی متفاوت از به ‌کارگیری دانسته‌ها هست و لازمه تا در دوره آموزش Next.js علاوه ‌بر یادگیری مفاهیم و ابزارها هنر کار کردن با این فریم ورک در برنامه‌نویسی فرانت اند رو بلد باشی. اما بدون تعارف یادگیری در گروِ همت خودت هست. من با سال‌ها تجربه در زمینه طراحی سایت و خلق محیط‌های کاربردی فرانت اند، نقشه راه به‌کارگیری از Next.js رو تهیه کردم. بدون اغراق مطمئن هستیم که در تنظیم این دوره به تمام آنچه نیاز داری و آنچه لازمه تا یاد بگیری، اشاره شده و قراره تا محیط کار با این نرم‌افزار رو در فضای کاملاً عملیاتی تجربه کنی. برای یادگیری به چند فاکتور کنار هم نیاز داری:

  1. از دوره با کیفیت محتوای آموزشی خوب و حرفه‌ای استفاده کنی.
  2. خودت برای یادگیری مفاهیم علاقمند باشی و مشتاقانه تمرین‌ها رو انجام بدی و حالت‌های مختلف کار با نرم‌افزار رو شبیه‌سازی کنی.
  3. از پشتیبانی قوی و در دسترس هنگام دوره آموزش برخوردار باشی.
  4. وقت بزاری و با مرور و تکرار و تمرین مهارت خودت در یادگیری و به‌کارگیری از مفاهیم رو ارتقا بدی.
  5. از تسلط کافی در محیط جاوا اسکریپت و React برخوردار باشی.

یه بخشی از این شرایط بر عهده من هست تا در دوره آموزش کامل قدم اول اما محکم حرفه‌ای شدن رو برداری. اما در نهایت خودت تضمین یادگیری کامل و کاربردی Next.js هستی. یادت باشه که پس ‌از یادگیری مفاهیم Next.js تازه کار جدی شروع می‌شه و باید همیشه دست به مطالعه باشی و مستندات به‌روز و رسمی داکیومنت‌های Next.js رو مطالعه کنی.

درآمد و بازار کار متخصص Next.js چطوره؟

یادگیری تنها Next.js بازار کاری نداره. اصلاً قرار نیست تا از این نرم‌افزار (کتابخانه) به شکل انحصاری استفاده کنی، بلکه Next.js ابزاری برای ماهرتر شدن و اجرای کارهای حرفه‌ای‌تر در محیط React وابسته به برنامه‌نویسی جاوا اسکریپت هست. یه جورایی متخصصین React پس ‌از آموزش Next.js تو کار خودشون حرفه‌ای‌تر می‌شن و می‌تونن رزومه قوی‌تر برای جذب کارفرماهای بهتری داشته باشن. درآمد متخصص React با مهارت کافی در Next.js رقم قابل ‌توجه فراتر از ۳۰ میلیون تومان است. این عدد رقمی نیست که بشه به‌ سادگی از کنارش عبور کرد. البته یادگیری Next.js تازه اول راه برای تبدیل شدن به متخصص همه‌فن ‌حریف دنیای طراحی وب هست.

قیمت دوره Next.js

Next.js فریم ورکی ساده اما کاربردی در محیط برنامه‌نویسی جاوا اسکریپت است که برای ساده‌تر شدن کار با React طراحی شده. پس در کل قرار نیست تا با یک فضای خیلی پیچیده و یا خیلی بزرگ روبه‌رو بشین. اما مهمه که اصول کار با این ابزار رو یاد بگیرین و بتونین به ‌موقع از محیط اون برای ساده‌سازی کارهای کد نویسی استفاده کنین. قیمت دوره Next.js که تهیه کردم در گروه گاتاکد به نسبت از اهداف دوره و جامعیت اون و همچنین تدوین نقشه راه و محیط پویا و کاربردی که ارائه می‌کنه، خوب و به صرفه تنظیم شده. در کل برای خرید دوره نکست جی اس از گاتاکد نگران هزینه‌ها نباشید و مطمئن باشید که ما در گاتاکد شرایط شما در پروژه‌های گوناگون آموزشی رو درک کردیم و می‌دونیم که تا چه اندازه با چالش هزینه روبرو هستید. اینجا قراره تا همه چیز Next.js رو کامل و با کمترین هزینه و نگاه کاربردی مطابق با بازار کار و پروژه‌های واقعی و عملیاتی یاد بگیرین.

سرفصلها
1

معرفی دوره + پاسخ به سوالات متداول

9 دقیقه
2

مقایسه React و Next

7 دقیقه
1

سئو چیست؟ - نکاتی از سئو برای فرانت‌اند

11 دقیقه
2

سئو در پروژه های ری‌اکت

8 دقیقه
3

مقایسه CSR و SSR

5 دقیقه
4

نقش SSR در پارامتر های موثر بر سئو

5 دقیقه
1

ایجاد پروژه Next

7 دقیقه
2

بررسی Folder Structure پروژه Next

9 دقیقه
3

قابلیت File-System Based Router نکست

6 دقیقه
4

ساخت اولین Route در Nextjs

8 دقیقه
5

توسعه Nested Route

7 دقیقه
6

توسعه Dynamic Route

7 دقیقه
7

استفاده از هوک useRouter

7 دقیقه
8

ساخت Route های Dynamic - Nested

6 دقیقه
9

دسترسی به پارامتر های روت Parent

6 دقیقه
10

آشنایی با کامپوننت Link

9 دقیقه
11

1 Navigate بین Routeها به صورت Dynamic

8 دقیقه
12

آشنایی با Prop های کامپوننت Link

3 دقیقه
13

Navigate بین Routeها با ورودی آبجکت (Programmatically)

3 دقیقه
14

ریدایرکت کردن یوزر و کار با History مرورگر

9 دقیقه
15

توسعه صفحه 404 در پروژه های Nextjs

4 دقیقه
16

کاربرد فایل app.js_ چیه؟

8 دقیقه
17

کار با Slug

17 دقیقه
18

سخن پایانی

4 دقیقه
1

بررسی روش های استایل دهی در Next.js

4 دقیقه
2

استفاده از روش Global Css

5 دقیقه
3

استفاده از روش Css Module

7 دقیقه
4

مکانیزم Next.js برای ClassName های یکسان

3 دقیقه
5

استفاده از روش Css-in-js

7 دقیقه
6

استفاده از Styled-Components در Next.js

15 دقیقه
7

استفاده از Bootstrap در Next.js

4 دقیقه
8

استفاده از Tailwind در Next.js

5 دقیقه
9

استفاده از Sass در Next.js

8 دقیقه
10

استایل دهی به Shared-Components - سخن پایانی

9 دقیقه
1

مفهوم Pre-rendering و انواع آن

8 دقیقه
2

مفهوم Hydration در Pre-rendering

6 دقیقه
3

SSR و SSG چطور لود میشن و چه تفاوت هایی دارن؟

10 دقیقه
4

Data Fetching در Next.js چطور و کجا انجام میشه؟

7 دقیقه
5

استفاده از getStaticProps بدون Data

11 دقیقه
6

استفاده از data-fetching در SSG

6 دقیقه
7

نکاتی راجع به getStaticProps

6 دقیقه
8

پیاده سازی به صورت SSG در روت های Dynamic

10 دقیقه
9

استفاده از getStaticPaths

5 دقیقه
10

ارسال paths به صورت Dynamic

11 دقیقه
11

بررسی SSG در نسخه Build شده پروژه

9 دقیقه
12

بررسی قابلیت preFetch کامپوننت Link

7 دقیقه
13

بررسی false بودن Fallback

11 دقیقه
14

بررسی true بودن Fallback

13 دقیقه
15

نمایش صفحه 404 در getStaticProps

4 دقیقه
16

ریدایرکت کردن کاربر به صفحه دلخواه در getStaticProps

5 دقیقه
17

بررسی blocking بودن fallback

6 دقیقه
18

مفهوم ISR

7 دقیقه
19

پیاده سازی صفحات به شکل ISR

9 دقیقه
20

SSR چیه و کِی استفاده میشه؟

7 دقیقه
21

استفاده از getServerSideProps

9 دقیقه
22

نکات مهم SSR و تابع getServerSideProps

9 دقیقه
23

نکات مهم SSR و تابع getServerSideProps

12 دقیقه
24

رندر صفحه بر اساس Query Params

4 دقیقه
25

پیاده سازی SSR در Dynamic Routes

8 دقیقه
26

بررسی صفحات SSR در نسخه Build پروژه

9 دقیقه
27

نمایش صفحه 404 و Redirect کردن کاربر در صفحات Ssr

6 دقیقه
28

Client-side rendering در Next.js

9 دقیقه
29

استفاده از Json-server به عنوان بک‌اند در پروژه

8 دقیقه
30

چه زمانی به CSR نیاز داریم؟

12 دقیقه
31

استفاده از CSR در کنار Pre-rendering

9 دقیقه
32

معرفی پکیج Swr برای CSR

4 دقیقه
33

استفاده از پکیج SWR

9 دقیقه
34

سخن پایانی فصل

4 دقیقه
1

معرفی فصل و قابلیت Api Route

10 دقیقه
2

توسعه اولین Api با متد Get

13 دقیقه
3

نحوه دسترسی به متد Request

7 دقیقه
4

دسترسی به بادی Request

7 دقیقه
5

ارسال رکوئست به Api از طریق فرانت‌اند

7 دقیقه
6

توسعه Dynamic Api

9 دقیقه
7

آشنایی با Status Code های مختلف

10 دقیقه
8

استفاده از فایل json به عنوان دیتابیس با ماژول های fs و path

12 دقیقه
9

توسعه Api برای ثبت‌نام کاربر جدید در سایت

11 دقیقه
10

توسعه Api حذف کاربر با متد Delete

9 دقیقه
11

توسعه Api ویرایش کاربر با متد های Put و Patch

8 دقیقه
12

روند ثبت‌نام کاربر در پروژه واقعی

9 دقیقه
13

ولیدیشن سمت کلاینت انجام میشه یا سرور؟

10 دقیقه
14

استفاده از Slug در توسعه Api

5 دقیقه
15

نحوه استفاده از Slug برای هوم‌پیج Api

6 دقیقه
16

میشه تو pre-render از Api Route استفاده کرد؟

8 دقیقه
17

سخن پایانی فصل

4 دقیقه
1

دیتابیس چیست؟

10 دقیقه
2

نصب MongoDB و Compass

4 دقیقه
3

ایجاد دیتابیس با Mongoose

10 دقیقه
4

بررسی connection های ایجاد شده

7 دقیقه
5

آشنایی با Model و Schema - ایجاد Model کاربران

10 دقیقه
6

ایجاد دیتا در دیتابیس

9 دقیقه
7

گرفتن تمام اطلاعات یک Collection

6 دقیقه
8

دریافت اطلاعات یک Document

9 دقیقه
9

چطور یک Document رو Delete کنیم؟

6 دقیقه
10

چطور رو Document رو Update کنیم؟

6 دقیقه
11

چطور ObjectID رو Validate کنیم؟

5 دقیقه
12

استفاده از دیتابیس در صفحات SSG و SsR

5 دقیقه
13

سخن پایانی فصل

3 دقیقه
1

توسعه حرفه‌ای‌تر بک‌اند با Next.js

3 دقیقه
2

کانفیگ های پیشرفته Schema در Mongoose

13 دقیقه
3

مفهوم timestamps

3 دقیقه
4

مفهوم Relation در دیتابیس

8 دقیقه
5

پیاده سازی Model مدرس‌ها

6 دقیقه
6

توسعه Relation از نوع One-To-Many

8 دقیقه
7

آشنایی با متد Populate

7 دقیقه
8

انتخاب یا حذف فیلد های مورد نظر

4 دقیقه
9

انواع Relation در دیتابیس (Reference Vs Embedded)

12 دقیقه
10

پیاده سازی Model کامنت‌ها

11 دقیقه
11

توسعه Virtual Relation

12 دقیقه
12

استفاده از پکیج Fastest-Validator

12 دقیقه
13

آشنایی با MongoSH در Compass

5 دقیقه
14

مفهوم Middleware چیست؟

11 دقیقه
15

پیاده سازی Middleware برای تعیین سطح دسترسی

17 دقیقه
16

محدود کردن Middleware به صفحات خاص

9 دقیقه
17

کاربرد فایل env چیه؟ - سخن پایانی

5 دقیقه
1

معرفی فصل - قراره چی‌کار بکنیم؟

9 دقیقه
2

آناتومی توکن JWT

9 دقیقه
3

مکانیزم اصولی احراز هویت کاربر

5 دقیقه
4

اتصال به دیتابیس و توسعه مدل User

7 دقیقه
5

شروع توسعه Api برای ثبت نام کاربر

13 دقیقه
6

بررسی استفاده یا عدم استفاده از Username برای کاربران قبلی

5 دقیقه
7

Hash کردن پسورد کاربر

10 دقیقه
8

ساخت توکن هنگام ثبت نام کاربر

12 دقیقه
9

ذخیره سازی توکن در کوکی های مرورگر به شکل HttpOnly

9 دقیقه
10

تعیین اولین کاربر به عنوان ادمین

5 دقیقه
11

ثبت نام کاربر از طریق فرم کلاینت

15 دقیقه
12

نمایش خطا های مناسب طبق Response

3 دقیقه
13

توسعه Api لاگین کاربر

7 دقیقه
14

وریفای پسورد و جنریت کردن توکن

8 دقیقه
15

اتصال فرم لاگین کلاینت به Api

11 دقیقه
16

وریفای توکن در داشبورد کاربر

13 دقیقه
17

نمایش اطلاعات کاربر وارد شده در داشبورد

5 دقیقه
18

توسعه GetMe Api

6 دقیقه
19

نمایش منو های سایدبار بر اساس role کاربر

12 دقیقه
20

انجام Route Protection در سرور

9 دقیقه
21

انجام Route Protection در کلاینت

10 دقیقه
22

مفهوم RBAC در احراز هویت کاربر

5 دقیقه
23

توسعه قابلیت Logout در نکست

10 دقیقه
24

سخن پایانی

5 دقیقه
1

معرفی فصل و پروژه

7 دقیقه
2

آماده سازی کانفیگ های اولیه

7 دقیقه
3

ایجاد Model تودوها

6 دقیقه
4

ایجاد Api برای ایجاد Todo

7 دقیقه
5

توسعه Api برای دریافت تودو های یک کاربر

3 دقیقه
6

ایجاد تودوی جدید برای کاربر از طریق فرم کلاینت

9 دقیقه
7

دریافت اطلاعات و تودو های کاربر لاگین شده

9 دقیقه
8

نمایش اطلاعات کاربر لاگین شده در پنل کاربری

5 دقیقه
9

نمایش تغییرات Todoها به شکل Realtime

3 دقیقه
10

توسعه Api برای حذف تودو توسط کاربر

6 دقیقه
11

حذف Todo توسط کاربر از طریق کلاینت

6 دقیقه
12

پیاده سازی Logout - سخن پایانی

5 دقیقه
1

معرفی پکیج Next-Auth

6 دقیقه
2

پیاده سازی کانفیگ های اولیه

5 دقیقه
3

ایجاد Credentials

10 دقیقه
4

توسعه قابلیت لاگین با Next-Auth

9 دقیقه
5

ذخیره سازی دیتا در Payload توکن

10 دقیقه
6

محافظت از Route از طریق Server

11 دقیقه
7

تعیین سطح دسترسی به شکل RBAC در پنل ادمین

6 دقیقه
8

توسعه قابلیت Logout با Next-Auth

3 دقیقه
9

نمایش لینک های سایدبار بر اساس role کاربر

6 دقیقه
10

محافظت از Route از طریق Client

2 دقیقه
11

محافظت از Apiها در سمت سرور - سخن پایانی

12 دقیقه
1

معرفی فصل

5 دقیقه
2

توسعه مدل Otp

5 دقیقه
3

خرید پنل پیامک

8 دقیقه
4

ایجاد Pattern در FarazSms

5 دقیقه
5

توسعه Api برای ارسال Sms

11 دقیقه
6

تعیین محدودیت زمانی در وارد کردن کد یک‌بار مصرف

9 دقیقه
7

ارسال کد ورود در قالب Sms از طریق فرم لاگین

11 دقیقه
8

نمایش نتیجه ارسال Sms به کاربر

3 دقیقه
9

توسعه Api برای وریفای کردن کد دریافتی از کاربر

8 دقیقه
10

دریافت کد ارسالی و وریفای آن موقع لاگین - سخن پایانی

10 دقیقه
1

معرفی فصل

5 دقیقه
2

پیاده سازی تقویم و Date Picker - سخن پایانی

17 دقیقه
1

استفاده از کامپوننت Image

9 دقیقه
2

ویژگی های دیگه‌ای از کامپوننت Image

6 دقیقه
3

Prop های پیشرفته Image

10 دقیقه
4

استفاده از کامپوننت Head

11 دقیقه
5

استفاده از Head در صفحات Ssr

7 دقیقه
6

ست کردن کانفیگ های گلوبال Head در _app.js

5 دقیقه
7

آشنایی با فایل next.config.js - انواع ریدایرکت دیفالت

12 دقیقه
8

آشنایی با basePath

4 دقیقه
9

کانفیگ های env

5 دقیقه
10

ریدایرکت کاربر از طریق Server

3 دقیقه
11

ایجاد Module Path های کاستوم (Absolute Imports)

11 دقیقه
12

کاربرد فایل _document.js

5 دقیقه
13

پکیج React-toastify

7 دقیقه
14

پکیج React-hot-toast

8 دقیقه
15

پیاده سازی قابلیت Remember Me - تمرین

6 دقیقه
16

مفهوم رفرش توکن - تمرین

10 دقیقه
17

قابلیت Static Export نکست - سخن پایانی

9 دقیقه
1

پیاده سازی اطلاعات داینامیک مربوط به سئو در Next.js

16 دقیقه
1

معرفی Next-v13

10 دقیقه
2

آشنایی با App Router

6 دقیقه
3

پیاده سازی Dynamic Route

5 دقیقه
4

پیاده سازی Nested Route

4 دقیقه
5

استفاده از قابلیت Route Group

5 دقیقه
6

پیاده سازی Slug در App Router

4 دقیقه
7

کاربرد فایل layout.js

6 دقیقه
8

پیاده سازی Nested Layout

8 دقیقه
9

مفهوم Server Component و Client Component

9 دقیقه
10

اگه همه چی سمت سرور رندر میشه، پس Client Component چیه؟

14 دقیقه
11

کِی باید از کدوم استفاده کنیم؟ (کلاینت کامپوننت و سرور کامپوننت)

8 دقیقه
12

آشنایی با cache جدید نکست

8 دقیقه
13

بررسی نسخه SSG در نسخه build پروژه

13 دقیقه
14

پیاده سازی SSR در App Router

6 دقیقه
15

پیاده سازی ISR در App Router

5 دقیقه
16

پیاده سازی سرور کامپوننت و کاینت کامپوننت به صورت Nested

4 دقیقه
17

چرا نباید layout رو Client Component کنیم؟

2 دقیقه
18

چرا بهتره Client Componentها رو در Leaf قرار بدیم؟

9 دقیقه
19

افزایش پرفورمنس پروژه با ارسال اصولی prop به Client Component

10 دقیقه
20

مفهوم Streaming Server Rendering

13 دقیقه
21

آشنایی با loading.js

8 دقیقه
22

loading.js دقیقا کجا Wrap میشه؟

5 دقیقه
23

layout چطور stateش رو حفظ می‌کنه؟

5 دقیقه
24

آشنایی با فایل template.js

6 دقیقه
25

Error Handling در Next.13

13 دقیقه
26

استفاده از متد generateStaticParams

6 دقیقه
27

توسعه بک‌اند با Next.13

7 دقیقه
28

نحوه دسترسی به Body رکوئست

4 دقیقه
29

استفاده از Dynamic Params در Api

4 دقیقه
30

پیاده سازی Search Params در Api

6 دقیقه
31

روش های کار با Cookieها

5 دقیقه
32

پیاده سازی Metadata

5 دقیقه
33

داینامیک سازی Metadata

4 دقیقه
34

استفاده از فونت های گوگل در Next.13

11 دقیقه
1

ریفکتور کردن Api ثبت نام

19 دقیقه
2

ریفکتور کردن Api لاگین کاربر

8 دقیقه
3

پیاده سازی صفحه تودوها

12 دقیقه
4

انتقال Client Componentها به leaf

7 دقیقه
5

توسعه صفحه لاگین

3 دقیقه
6

اتصال صفحه لاگین به بک‌اند

5 دقیقه
7

محدود کردن دسترسی کاربران به صفحه تودوها

4 دقیقه
8

توسعه Api ایجاد تودو

9 دقیقه
9

ایجاد Todo از طریق کلاینت

9 دقیقه
10

داینامیک کردن دیتاها بر اساس کاربر وارد شده

10 دقیقه
11

توسعه قابلیت Signout

5 دقیقه
12

ارسال اصولی props از سرور کامپوننت به کلاینت کامپوننت

3 دقیقه
13

Realtime کردن Todos - تمرین - سخن پایانی

5 دقیقه
1

رونمایی از پروژه نهایی

15 دقیقه
2

آماده سازی Folder Structure و نصب Dependencyها

7 دقیقه
3

آماده سازی کانفیگ های اولیه

5 دقیقه
4

توسعه Navbar پروژه

18 دقیقه
5

پیاده سازی بنر با Swiper

10 دقیقه
6

توسعه Metadata و موارد لازم برای سئو

3 دقیقه
7

توسعه تمپلیت آخزین محصولات با افکت Aos

11 دقیقه
8

توسعه سکشن پروموت مقالات

8 دقیقه
9

توسعه تمپلیت Footer

6 دقیقه
10

توسعه قابلیت Sticky بودن Navbar

6 دقیقه
11

توسعه Helper Function برای Scroll To Top

9 دقیقه
12

توسعه صفحه لاگین و ثبت‌نام

14 دقیقه
13

توسعه فرم دریافت کد Sms موقع لاگین و ثبت‌نام

15 دقیقه
14

توسعه صفحه فراموشی رمز عبور

4 دقیقه
15

پیاده سازی کانفیگ های دیتابیس و توسعه مدل User

13 دقیقه
16

توسعه Utility های احراز هویت کاربر

12 دقیقه
17

توسعه Api برای ثبت‌نام کاربر

17 دقیقه
18

اعتبارسنجی دیتا با RegEx

12 دقیقه
19

توسعه ثبت‌نام کاربر از طریق فرم ثبت‌نام

9 دقیقه
20

پیاده سازی ولیدیشن موقع ثبت‌نام کاربر در کلاینت

13 دقیقه
21

توسعه Api برای لاگین کاربر

14 دقیقه
22

اتصال فرم لاگین به بک‌اند

22 دقیقه
23

نمایش لینک های Navbar بر اساس احراز کاربر

11 دقیقه
24

توسعه صفحات About و 404

9 دقیقه
25

توسعه صفحه جزئیات محصول

24 دقیقه
26

توسعه Model برای محصولات و کامنت‌ها

14 دقیقه
27

توسعه Api برای دریافت جزئیات محصولات

13 دقیقه
28

توسعه Api برای ثبت‌ کامنت برای محصولات

11 دقیقه
29

اتصال صفحه جزئیات محصول به بک‌اند

13 دقیقه
30

داینامیک کردن امتیاز محصولات بر اساس کامنت‌ های ثبت شده

9 دقیقه
31

ثبت کامنت از طریق کلاینت

12 دقیقه
32

پیاده سازی نمایش محصولات مرتبط

16 دقیقه
33

توسعه Model علاقه مندی‌ها

11 دقیقه
34

نمایش لیست علاقه مندی های هر کاربر

13 دقیقه
35

بهینه سازی پروژه و افزایش سرعت لود

11 دقیقه
36

توسعه قابلیت افزودن به علاقه‌مندی‌ها

18 دقیقه
37

بهینه سازی دیتابیس

4 دقیقه
38

توسعه صفحات قوانین و ارتباط با ما

12 دقیقه
39

قابلیت ارسال پیام توسط کاربر در صفحه تماس با ما

13 دقیقه
40

پیاده سازی نقشه با Leaflet

14 دقیقه
41

توسعه Layout پنل کاربری

10 دقیقه
42

نمایش فعالیت های کاربر در صفحه پیشخوان پنل

11 دقیقه
43

پیاده سازی Protection برای ورود به پنل کاربری

9 دقیقه
44

نمایش علاقه مندی های کاربر

12 دقیقه
45

دیباگ و بهینه سازی پروژه

5 دقیقه
46

توسعه قابلیت حذف محصول از علاقه مندی‌ها

11 دقیقه
47

توسعه قابلیت حذف محصول از علاقه مندی‌ها

6 دقیقه
48

نمایش وضعیت کامنت های ثبت شده کاربر در پنل کاربری

16 دقیقه
49

توسعه قابلیت خروج از اکانت (Logout)

6 دقیقه
50

توسعه قابلیت تغییر اطلاعات اکانت توسط کاربر

19 دقیقه
51

توسعه Model تیکت‌ها

11 دقیقه
52

توسعه Api برای ایجاد تیکت

12 دقیقه
53

نمایش دپارتمان‌ها به صورت داینامیک

9 دقیقه
54

نمایش واحد های مربوطه برای ارسال تیکت

13 دقیقه
55

توسعه قابلیت ثبت تیکت

13 دقیقه
56

نمایش همه تیکت های ثبت شده کاربر

11 دقیقه
57

نمایش پاسخ های داده شده به تیکت‌ها

8 دقیقه
58

الگوریتم ثبت و مدیریت تیکت و پاسخ تیکت

19 دقیقه
59

پیاده سازی ریزه کاری‌ های پنل کاربری

22 دقیقه
60

مشخص کردن تیکت های پاسخ داده شده

6 دقیقه
61

توسعه پیشخوان پنل مدیریت

12 دقیقه
62

پیاده سازی آمار فروش و نرخ رشد به شکل نمودار با Recharts

19 دقیقه
63

توسعه قابلیت عدم دسترسی افراد عادی به پنل مدیریت

3 دقیقه
64

توسعه قابلیت خروج از اکانت

3 دقیقه
65

پیاده سازی صفحه مدیریت کاربران در پنل مدیریت

10 دقیقه
66

تغییر سطح دسترسی کاربران توسط مدیر

9 دقیقه
67

حذف کاربران توسط مدیر

10 دقیقه
68

بن کردن کاربران توسط مدیر

11 دقیقه
69

نمایش تیکت های ثبت شده در پنل مدیریت

11 دقیقه
70

قابلیت پاسخگویی به تیکت‌ها توسط مدیر

23 دقیقه
71

مدیریت کامنت های ثبت شده برای محصولات توسط مدیر

15 دقیقه
72

تایید یا رد کردن کامنت‌ها توسط مدیر

15 دقیقه
73

پیاده سازی Model تخفیف‌ محصولات

7 دقیقه
74

توسعه Api برای ایجاد کد تخفیف توسط مدیر

6 دقیقه
75

نمایش کد های تخفیف ایجاد شده در پنل مدیریت

12 دقیقه
76

ایجاد کد تخفیف جدید توسط مدیر

15 دقیقه
77

پیاده سازی قابلیت سبد خرید

16 دقیقه
78

نمایش محصولات موجود در سبد خرید کاربر

21 دقیقه
79

استفاده از کد تخفیف توسط کاربر هنگام خرید محصول

16 دقیقه
80

اعمال درصد کد تخفیف روی مبلغ کل سبد خرید

15 دقیقه
81

مدیریت تعداد دفعات استفاده شده از کد تخفیف

5 دقیقه
82

ذخیره سازی اطلاعات کاربر در مرورگر جهت Ux بهتر موقع ثبت کامنت

9 دقیقه
83

ارسال کد یک‌بار مصرف به شکل Sms موقع ثبت‌نام و لاگین

18 دقیقه
84

توسعه Api برای وریفای Otp

9 دقیقه
85

ایجاد Access Token موقع لاگین با کد یک‌بار مصرف (Sms)

18 دقیقه
86

عدم دسترسی افراد عادی به Api های مهم پروژه

10 دقیقه
87

نمایش محصولات سایت در پنل مدیریت

8 دقیقه
88

نحوه پیاده سازی آپلودر در نکست

29 دقیقه
89

قابلیت آپلود عکس برای هر محصول

17 دقیقه
90

ایجاد محصول جدید توسط مدیر

15 دقیقه
91

نمایش پاسخِ داده شده به تیکت کاربر

12 دقیقه
92

پیاده سازی رفرش توکن

18 دقیقه
93

تسک هایی برای دانشجو - سخن پایانی

9 دقیقه
1

ثبت شناسه ایرنیک

15 دقیقه
2

خرید هاست Node.js

11 دقیقه
3

ایجاد Node.js App در هاست

14 دقیقه
4

دپلوی پروژه

10 دقیقه
5

ایجاد دیتابیس Mongodb روی هاست و اتصال پروژه به آن

14 دقیقه
6

اتصال از لوکال به دیتابیس سرور - سخن پایانی

6 دقیقه
1

بررسی قابلیت Turbopack

11 دقیقه
2

رفتار و ویژگی های فرم در مرورگر

12 دقیقه
3

آشنایی با Server Action

18 دقیقه
4

استفاده از دیتا های Closure در Server Action

6 دقیقه
5

استفاده از Server Action در Client Component

3 دقیقه
6

ارسال Parameter به Server Action

2 دقیقه
7

مدیریت Submit شدن فرم با هوک useFormStatus

9 دقیقه
8

آشنایی با revalidatePath

9 دقیقه
9

Reset کردن فرم

3 دقیقه
10

مدیریت نتیجه Submitting با هوک useFormState

16 دقیقه
11

استفاده از متد های نکست داخل Server Action - سخن پایانی

7 دقیقه
1

نصب و راه اندازی پروژه

10 دقیقه
2

استفاده از Typeها در Props

7 دقیقه
3

استفاده از Typeها در state

5 دقیقه
4

نقش تایپ اسکریپت در Api Route - سخن پایانی

5 دقیقه
1

توسعه و تست Open Gragh در Local

14 دقیقه
2

تست Open Graph بعد از دپلوی پروژه - سخن پایانی

11 دقیقه
1

کانفیگ ریداکس در Next

10 دقیقه
2

ایجاد Data در Store

6 دقیقه
3

دریافت و نمایش همه اطلاعات موجود در Store

3 دقیقه
4

حذف اطلاعات از Store - سخن پایانی

4 دقیقه
1

ریفکتور پروژه به نکست 14 - سخن پایانی

19 دقیقه
دیدگاه و پرسش
ارسال دیدگاه یا پرسش
نام نویسی در دوره
هزینه ثبت نام:
800,000
100,000 تومان
مدرس دوره