آموزش Laravel | دوره های تخصصی برای تسلط بر فریم ورک لاراول
چقدر با زبان PHP در کد نویسی سمت سرور پروژههای مختلف تحت وب آشنا هستی؟ فکر میکنی محیط کدنویسی بک اند رو تا چه اندازه یاد گرفتی؟ و یا پتانسیل کافی برای اجرای پروژهها از دنیای واقعی در محیط PHP رو داری؟ آیا فکر نمیکنی لازمه کد نویسیهای طولانی و اندکی گیج کننده محیط PHP رو سادهتر اجرا کنی؟ شاید بهتره تا برای آموزش Laravel دست به کار بشی، چون Laravel یه فریم ورک خیلی کاربردی هست که برای سادهتر شدن و حرفهایتر کردن کد نویسیهای طولانی زبان PHP کارایی داره.
اگه از قبل دوره آموزش پی اچ پی رو سپری کردی، قطعاً میدونی که چه زبان کاربردی و محبوبی هست و برای توسعه سمت سرور بیش از ۵۰ درصد سایتهای جهانی استفاده شده. از طرفی قطعاً میدونی که کد نویسی در PHP ساده اما طولانی و یه مقدار خسته کننده و شاید گیج کننده باشه. اما نگران نباش، چون میتونی با آموزش لاراول به راحتی کدهای طولانی این زبان رو خلاصهتر و البته حرفهایتر کنی. من علی رضایی در دوره آموزش Laravel در کنار تو هستم و قراره تا قدم به قدم نقشه راه یادگیری این فریم ورک محبوب PHP رو سپری کنیم.
لاراول (Laravel) چی هست؟
لاراول (Laravel) یکی از فریم ورکها برای توسعه کار و سادهسازی مرحله کد نویسی PHP هست و خیلی بیشتر از دیگر فریم ورکها مورد توجه متخصصین توسعه سایت قرار گرفته. محیط کار با فریم ورک لاراول خیلی ساده و مختصر طراحی شده تا توسعه دهندگان وبسایت ها عاشقش باشن و در جاهای زیادی ازش استفاده کنند.
لاراول فریم ورک کاربردی PHP برای توسعه زیرساخت IT هست که در دنیای وب کاربردی گسترده پیدا کرده. لاراول به تو این اجازه رو میده که مرحله کد نویسی PHP رو سادهتر و سریعتر انجام بدی. حجم کد نویسی رو کمتر میکنه و از پیچیدگیها در اجرای کدهای طولانی کم میکنه. بر این اساس مدت زمان توسعه سایتها سریعتر اتفاق میافته و راحتتر قادر هستی که کدهای پیچیده رو در مدت زمان کوتاه اجرا کنی. خلاصه Laravel در حال حاضر بهترین فریم ورک PHP است و آموزش لاراول باعث میشه تا در کد نویسی سمت سرور دست پُر و خیلی ماهرتر ظاهر بشی.
چرا به آموزش Laravel نیاز داری؟
بهت اطمینان میدم که اگه برای آموزش برنامه نویسی لاراول اقدام نمیکنی، هیچ چیز جز زمان رو از دست نمیدی. بدون لاراول هم میتونی در PHP کد نویسی کنی، اما این شرایط مثل این هست که بخوای چرخ رو یه بار دیگه اختراع کنی! آیا واقعاً فکر میکنی که نیازه چنین کاری رو انجام بدی؟ زبان PHP یک زبان منبع باز هست و همین قابلیت کافیه تا خیل متخصصین کد نویسی تحت وب سراسر دنیا امکان به اشتراکگذاری مهارتهای خود رو داشته باشند. Laravel یکی از همین فریم ورکهای متن باز برای توسعه هر چه بهتر PHP هست که خیلیها از سراسر دنیا در آن کار کردن و هر روز بر قابلیتهاش افزوده میشه. شما به فریم ورک لاراول نیاز داری، چون:
- میتونی در مدت زمان کمتر برای توسعه بک اند سایت اقدام کنی.
- در کامیونیتی لاراول به فایلها و مستندات خوب جهت کد نویسی دسترسی داری.
- محیط کار سادهای داره و هر کسی با اندک اطلاعات PHP خیلی سریع مفاهیم لاراول رو یاد گرفته و باهاش ارتباط برقرار میکنه.
- کاربردیترین فریم ورک در PHP هست و برای توسعه سمت سرور بسیاری از سایتهای معتبر دنیا استفاده شده.
- برای توسعه لاراول از معماری داده MVC استفاده کردهاند که باعث شده تا محیط ساده و بدون پیچیدگی داشته باشه.
هدف از به کارگیری فریم ورک لاراول در کد نویسی وبسایت ها
متخصص لاراول دست بازترین فرد برای کد نویسی سریع و کاربردی در طراحی بک اند وبسایت های اینترنتی هست. کافیه برنامه آموزش Laravel رو جدی بگیری تا از یه نقطه عطف در کد نویسی سمت سرور عبور کنی. دنیای پس از لاراول به مراتب بزرگتر و فرصتها برای توسعه بیشتر و دامنه مهارتها و کارهای خاص در محیط وب گستردهتر هست. با برنامه نویسی لاراول در وبسایت ها قادر به کارهای بزرگ و تأثیرگذار هستی. مانند:
طراحی سیستم احراز هویت ساده و کارآمد وبسایت ها
خلق پایگاه داده برای تعامل با کاربران و احراز هویت همیشه از بخشهای سخت کد نویسی سمت سرور هست و معمولاً عملکرد سایت رو کند میکنه. اما با بهرهمندی مناسب از فریم ورک لاراول این فرصت رو داری تا از پیچیدگی مرحله احراز هویت کم کنی و سرعت تعامل با کاربران سایت رو افزایش بدی. از طرفی میتونی محیط تعاملی با کاربران وبسایت رو تخصصیتر کنی و از ورود کاربران غیرمجاز جلوگیری کنی.
طراحی وب سایتهای چند زبانه
لاراول بهترین ابزار برای ایجاد وبسایت های چند زبانه هست و در گسترده شدن بازار هر سایتی کاملاً تأثیرگذار هست. توسعه بک اند وبسایت ها از طریق برنامه نویسی لاراول باعث میشه تا ضریب مقیاس پذیری صفحات وب افزایش پیدا کنه و به لطف بهرهمندی از الگوهای چند زبانه امکان رفتوآمد بیشتر تا محیط سایت افزایش پیدا میکنه. این شکلی سایتها عملکردی روانتر، سریعتر و در عین حال پربازدیدتر دارند و توسعه پیدا میکنند. یه متخصص لاراول این قابلیت رو داره که محیط سایت رو برای حضور در فضاهای مختلف و متفاوت بهینه کنه.
ارتقای امنیت در وبسایتها
فریم ورک لاراول برای افزایش امنیت کد نویسی وبسایت ها مفیده و بهت کمک میکنه تا بهتر و امنتر بتونی محیط کلی سایت رو طراحی کنی. وبسایت هایی که با بهرهمندی از فریم ورک لاراول توسعه پیدا کردن، به خوبی قادر به حفظ اطلاعات مشتریان خود هستن و در کل امنیت این سایتها در مقابل تهاجم هکرها و افراد غیرمجاز خوب هست.
پیش نیاز آموزش Laravel
لاراول یه زبان مستقل برنامهنویسی نیست، بلکه نوعی فریم ورک برای ساده کردن کد نویسی در PHP هست و قراره تا به شما در بهینه شدن محیط کد نویسی سمت سرور کمک کنه. اگه برای خرید دوره Laravel اقدام میکنی و قصد داری تا این فریم ورک رو یاد بگیری، بهتره از قبل با مفاهیم برنامهنویسی در PHP آشنا باشی.
کل محیط لاراول برای مدیریت داده در توسعه وبسایت سمت سرور هست و تا حدودی برای مدیریت اطلاعات سمت کاربر استفاده میشه. به نوعی فریم ورک تبادل داده از سمت رابط کاربری تا سمت سرور هست و بهتره تا اطلاعات مناسبی از کد نویسی فرانت اند بلد باشید. توانایی تحلیل و درک ساختار معماری MVC رو داشته باشی و از اصول کلی اسکریپت نویسی سمت سرور اطلاعات پایه رو بدونی. به این ترتیب از مقدمه کافی برای شرکت در آموزش Laravel و در نهایت تبدیل شدن به متخصص کد نویسی برخوردار هستی و میتونی خیلی زود به همه کاره محیط وب تبدیل بشی.
نقشه راه آموزش لاراول چی هست؟ قراره که چی یاد بگیری؟
خیلی ساده بهت بگم که لاراول ابزار دست باز تو برای کار با زبان برنامهنویسی PHP هست و بهت کمک میکنه تا ساعتها کد نویسی خسته کننده PHP رو در مدت زمان خیلی کوتاهتری انجام بدی. نکته کلیدی داشتن یه نقشه راه در آموزش Laravel هست. به هر حال قرار نیست تا فقط یه مشت اطلاعات پراکنده رو از این محیط یاد بگیری و شاید هرگز نتونی از همین اطلاعات نصفه و نیمه استفاده کنی. از طرفی حتی اگه دامنه اطلاعات کامل رو در اختیار داشته باشی، بدون نقشه راه چطور میخوای پروژههای پیچیده طراحی سایت با Laravel رو مدیریت کنی؟
مزیت خرید دوره Laravel گروه گاتاکد در همین نکته ساده اما کلیدی هست. چون برای این آموزش یه نقشه راه تهیه کردم. نقشه راهی که قدم به قدم تو رو تا دل عمیقترین مفاهیم لاراول میبره و قراره تا همه چیز رو عملیاتی و پروژه محور یاد بگیری. این شکلی میدونی که در هر پروژه چی میخوای؟ از کجا باید شروع کنی؟ سراغ چه ابزارهایی در لاراول بری؟ و در نهایت پروژه رو تا کجا برسونی؟ نقشه راه من برای آموزش Laravel به قرار زیر هست:
آموزش نصب و راهاندازی Laravel
در اولین قدم برای طی شدن نقشه راه آموزش Laravel لازمه تا روش اصولی نصب این نرمافزار رو یاد بگیری تا بعدها روی هر سیستم دیگری به راحتی اجرا کنی. برای نصب Laravel نرمافزار Xampp و Composer نیاز داری. اما با نصب مستقیم هم میتونی از این نرمافزار داخل دسکتاپ استفاده کنی. خلاصه در دوره فریم ورک لاراول با جزئیات بهت یاد میدم که چطور این نرمافزار رو نصب کنی و به درستی راهاندازی کرده و استفاده کنی.
آموزش راهاندازی پایگاه داده (Data Base) و ارتباط با لاراول
در قدم بعدی به سراغ پایگاه داده و نحوه ارتباط آن با محیط لاراول میریم. البته اگه کار با پایگاه داده رو نمیدونی، بهتره که همین حالا مرحله آموزش MySQL رو سپری کنی. در کل زبان PHP بهترین ابزار تعامل با پایگاه داده در بک اند هست و از طریق همین لاراول میتونی ارتباط مناسب مدیریت پایگاه داده رو داخل PHP بسازی. برای این کار هم باید از ابزار Eloquent استفاده کنی. Eloquent نوعی ساختار ORM داخل لاراول هست و بهت این اجازه رو میده تا اطلاعات پایگاه داده رو در فایلهای Laravel پیکربندی کنی. اگه فکر میکنی این ماجرا خیلی پیچیده هست، اصلاً نگران نباش. چون این تازه یه مرحله از نقشه راه آموزش Laravel در گروه گاتاکد هست و قراره تا کامل این ارتباط رو یاد بگیری.
تعریف و تنظیم مسیرهای Routes و یا Web.php
در محیط لاراول دست بازی داری تا بتونی از مسیرهای مختلف برای ترسیم URL استفاده کنی. البته برای این کار لازمه تا اصول کار با Routes و یا Web.php رو یاد بگیری. این شکلی میتونی کاملاً دست باز محیط کد نویسی Laravel رو برای درک بهتر رابط کاربری داخل PHP مدیریت کنی و حسابی از حجم کد نویسی کم میشه. یادت باشه که میتونی در دوره آموزش لاراول قدم به قدم این مهارت رو یاد بگیری.
آموزش روش ایجاد کنترلر در لاراول (Controller)
وقتی مسیرهای مختلف دسترسی لاراول رو طراحی کردی، حالا لازمه که روی همین مسیرها کنترل داشته باشی. در این مرحله از نقشه راه آموزش لاراول کاملاً جامع یاد میگیری که چطور مسیرهای وبسایت رو مدیریت کنی و تحت کنترل داشته باشی.
اصول کار با قالبهای Blade
فریم ورک لاراول خیلی دست باز و مانور پذیر طراحی شده تا هر کسی به فراخور نیازی که داره، از این ابزار در کد نویسی PHP استفاده کنه. یکی از همین قابلیتها توانایی ایجاد قالبهای مجدد در فریم ورک لاراول هست. برای این کار لازمه تا مهارت کار با قالبهای Blade رو یاد بگیری. البته این کار خیلی ساده هست و کافیه تا در دوره آموزش لاراول همراه من باشی و از سیر تا پیاز همین مهارت رو سر دربیاری.
آموزش لاراول برای چه کسانی مفید هست؟
Laravel یکی از فریم ورکهای قدرتمند برای سادهتر کردن کد نویسی زبان PHP است. بنابراین یاد گرفتن این فریم ورک برای کسانی سودمنده که به هر دلیلی و برای هر نوع فضایی مثل طراحی سایت، ساخت اپلیکیشن و دیگر کاربردها از کد نویسی PHP استفاده میکنند. از طرفی چون PHP متداولترین زبان کد نویسی بک اند هست، بنابراین هر کسی که برای توسعه سمت سرور سایتها کار میکنه، به این فریم ورک نیاز داره. به هر حال اگه لاراول بلد باشی، تقریباً حجم کارت در PHP رو خیلی کمتر کردی و این فرصت رو داری که از تجربه دیگران برای کد نویسی حرفهای خودت استفاده کنی.
چرا باید لاراول رو یاد بگیری؟
یه متخصص بک اند برای کد نویسی به زبانهای زیادی سمت سرور دسترسی داره و PHP تازه یکی از همین زبانها هست. اما وقتی بدونی که PHP محبوبترین و کاربردیترین زبان سمت سرور دنیا هست، قطعاً یادگیری فریم ورک لاراول برای سادهتر شدن کار کد نویسی PHP مفیده. بهت توصیه میکنم که آموزش Laravel رو جدی بگیری؛ چون:
- از یه جامعه بزرگ برنامهنویسان در سراسر دنیا برخوردار هست.
- متن باز و رایگان طراحی شده.
- برای توسعه سریع زیرساختهای سمت سرور سایتها بهترین گزینه هست.
- ساختار تمیز و خیلی کاربردی داره و تقریباً مسیر یادگیری ساده هست.
همه این نکات کنار هم قطعاً باعث میشه تا دیر یا زود به فکر آموزش لاراول بیفتی. پس بهتره که از همین لحظه آموزش Laravel رو جدی بگیری و این فریم ورک دست باز رو از یه جای معتبر یاد بگیری.
چرا دوره آموزش لاراول گروه گاتاکد؟
در کاربردی بودن لاراول شکی نیست. از طرفی حالا میدونی که کسب مهارت در لاراول از نون شب برای توسعه دهنده بک اند واجب تره. اما تا وقتی که این فریم ورک رو با نگاه کاربردی و تعاملی یاد نگرفته باشی، تمام اطلاعاتت صرفاً شفاهیه و شاید هرگز نتونی از این اطلاعات برای محیطهای کار واقعی استفاده کنی. ماجرا خیلی ساده هست. یه عده متخصص بک اند، رو این حساب که به یه سری کدها در PHP نیاز داشتن، برای خلق فریم ورک لاراول اقدام کردند. اما تو باید بدونی که این متخصصین دقیقاً در فضای لاراول دنبال چه چیزهایی بودن؟ و هنوز برای چه نکاتی توسعه پیدا میکن؟
من دوره لاراول در گروه گاتاکد رو با توجه به نقشه راه آموزش این فریم ورک تهیه کردم. اگه با من همراه باشی، پس از خرید دوره Laravel گاتاکد وارد یه مسیر هدفمند میشی و قراره تا بدونی هر پروژه از کجا آغاز میشه و چطور با PHP تعامل کنی و مسیر کد نویسی رو درست تا آخر بری. البته مهم این نیست که کدوم دوره رو برای یادگیری لاراول انتخاب میکنی. مهم این هست که دوره مد نظر شما متکی بر نقشه راه بهت کمک کنه تا نگاه عملیاتی به لاراول داشته باشی.
قدم بعدی پس از آموزش Laravel چی هست؟
وقتی که آموزش لاراول رو تمام کردی، حالا یه برنامهنویس کاملاً حرفهای و دست باز در PHP هستی و میتونی برای کارهای بزرگ و کد نویسیهای پیشرفته بک اند اقدام کنی. در قدمهای بعدی بهتره به سمت دیگر زبانهای بک اند مثل پایتون و یا جاوا و حتی C# بری. از طرفی لازمه تا تعامل مناسب با پایگاه داده رو یاد بگیری. رو این حساب آموزش MySQL انتخاب هوشمندانهای هست تا بتونی درک فنی بهتری از دیتابیس داخل کد نویسی PHP داشته باشی. از آموزش بوت استرپ تا حرکت به سمت فرانت اند و کار در محیط جاوا اسکریپت گزینههای ایدهآل برای توسعه شما هستند تا بتونی مهارتهای خودت رو در تمام فضاهای طراحی سایت و کارهایی کد نویسی هر چه بیشتر و حرفهایتر کنی.
چه تضمینی هست که لاراول رو خوب و کاربردی یاد بگیری؟
شروع کردن همیشه بهتر از نشستن و دست روی دست گذاشتنه و مهم این هست که آموزش برنامه نویسی لاراول رو شروع کنی. بهتره بدونی که لاراول یه فریم ورک سرراست و واضح در کد نویسی PHP هست. اگر چه لاراول اسناد گستردهای داره، اما خواندن و درک این اسناد خیلی ساده هست. کافیه به درستی وارد مفاهیم لاراول بشی تا به راحتی از مؤلفههای روشن و واضح این فریم ورک استفاده کنی.
لاراول در کل محیط سادهای داره و همین نکته کافیه تا یادگیری اون سریع و ساده باشه. اما به هر حال لازمه تا از یه نقشه راه برای درک مفاهیم و زنجیره کارها در لاراول مطلع باشی. من در دوره آموزش Laravel نقشه راه درک کارهای مختلف این فضا رو تهیه کردم. کافیه با خرید دوره Laravel با من همقدم بشی تا با خیال راحت از نقشه راه با تمام اطلاعات مفید این فضا مسیر آموزش رو سپری کنی. ولی تضمین تسلط به خودت بستگی داره که تا چه اندازه فرد پویا، مشتاق و پیگیری هستی. به هر حال لازمه تا مهارتهای کار با لاراول رو تمرین کنی و همین تمرینات ضامن یادگیری تو هست.
قیمت دوره Laravel
در پایان میرسیم به مهمترین دغدغه کارآموزان جوان که قصد دارند تا با بودجه محدود کارهای بزرگی رو شروع کنن. هر کسی به هر حال یه زمانی کارآموز و دانشجو بوده و قطعاً دغدغههای این کارآموزان جوان رو درک میکنه. در هر صورت خودمون هم یه زمانی پشت سیستم برای آموزش Laravel دست به کار شدیم و تهیه هزینه خرید دوره همیشه چالشهای خاص خودش رو داره. اما گاتاکد متوجه این چالشها هست و قیمت دوره Laravel رو با توجه به شرایط اکثر کارآموزان و با نگاه اقتصادی در نظر گرفته تا هر کسی بدون دغدغه هزینههای زیاد و صرفاً با خرید دوره Laravel از خدمات آموزش حرفهای و متکی بر نقشه راه گروه گاتاکد استفاده کنه. البته قطعاً میدونی که چه چیز مهمی رو داری یاد میگیری و میدونی که این یادگیری چقدر ارزشمند هست.
علی رضایی