آموزش برنامه نویسی و توسعه وردپرس | دوره تخصصی برای تبدیل شدن به متخصص وردپرس
تکمیل شده

آموزش برنامه نویسی و توسعه وردپرس | دوره تخصصی برای تبدیل شدن به متخصص وردپرس

وردپرس محبوب‌ترین سیستم مدیریت محتوا در کل دنیا هست و در حدود ۳۹ درصد از وب‌سایت های دنیا با استفاده از همین سیستم ساده طراحی شده‌اند. ماجرا خیلی جذاب می‌شه اگه بدانید که این آمار در حال رشد هست و حالا ساخت و توسعه وب‌سایت های وردپرس بازار کار خیلی خوبی دارد. کافیه تا هدفمند و جدی آموزش برنامه نویسی با وردپرس رو یاد بگیرید تا به‌ عنوان یه متخصص وارد این بازار بزرگ و پویا شوید.

آموزش توسعه وردپرس خیلی سخت نیست و در کل بخش مقدماتی از طراحی سایت وردپرس هست. در واقع برای ساخت و توسعه سایت‌های وردپرس دو مرحله داریم. مرحله اول که همین بخش برنامه‌نویسی وردپرس هست و مرحله دوم که مهارت پلاگین نویسی برای توسعه وردپرس هست. در این دوره قرار هست تا برنامه‌نویسی با وردپرس رو یاد بگیرید. من علی رضایی دوره متخصص وردپرس رو متکی بر نقشه راه تهیه کردم تا قدم به قدم این مسیر رو سپری کنید و در پایان دوره یک متخصص کامل ساخت وب‌سایت های وردپرسی باشید.

مدت دوره
تعداد جلسات 201
نوع دوره اقساطی / نقدی
شرکت‌کنندگان 0 دانشجو
معرفی دوره

برنامه نویسی وردپرس چیست؟

احتمالا بدانید که وردپرس معروفترین سیستم مدیریت محتوا (CMS) در دنیا هست که به شکل آزاد و منبع باز طراحی ‌شده و حالا در خیلی فضاها و برای طراحی خیلی وب سایت‌ها استفاده می‌شود. در واقع وردپرس ابتدا نوعی سیستم مدیریت محتوای وب‌سایت بود که بعدها برای قابلیت‌هایی مثل طراحی سایت توسعه پیدا کرد. برگ برنده وردپرس کار با قالب‌های از پیش تعریف ‌شده هست. اما این دلیل نمی‌شه که از برنامه‌نویسی وردپرس بی‌نیاز باشید.

شما می‌توانید از طریق قالب‌ها ساختار پایه و البته خیلی ساده وردپرس رو بسازید، اما برای سفارشی کردن و ایجاد طرح‌های گرافیکی به برنامه‌نویسی وردپرس نیاز دارید. آموزش برنامه نویسی وردپرس مقدمه یادگیری این سیستم مدیریت محتوا هست. در این مسیر لازمه که زبان‌های فرانت اند مثل HTML و همچنین زبان توسعه بک اند مثل PHP رو یاد بگیرید. یادت باشه که وردپرس با استفاده از زبان PHP طراحی‌ شده و در آموزش توسعه وردپرس قراره که کاملاً جامع مهارت‌های پایه این زبان رو آموزش ببینید.

دوره متخصص وردپرس شامل چه زبان‌هایی هست؟

در دوره آموزش برنامه نویسی وردپرس گاتاکد یادگیری تمام زبان‌های پایه برای آغاز کار با این پلتفرم رو در نظر گرفتیم. یه وردپرس کار حرفه‌ای باید آشنایی کامل با ساختار طراحی سایت سمت فرانت اند و بک اند رو داشته باشه و لازمه که اطلاعات پایه از برخی زبان‌ها رو بداند. مانند:

زبان های توسعه فرانت اند

برای تبدیل شدن به متخصص وردپرس لازمه که آشنایی مقدماتی با طراحی و برنامه‌نویسی فرانت اند داشته باشید. در این مرحله یادگیری مقدماتی زبان‌هایی مثل CSS و یا HTML رو توصیه می‌کنیم. CSS زبان استایل دهی در فرانت اند هست و برای سفارشی سازی پروژه‌های وردپرس کارایی دارد. از طرفی با زبان HTML هم قرار هست تا ساختار قالب‌های وردپرس رو به شکل مورد نظر خودمان ویرایش کنیم.

زبان توسعه بک اند

در بحث بک اند پروژه‌های وردپرس به مهارت مقدماتی زبان برنامه‌نویسی PHP نیاز دارید. سیستم مدیریت محتوای وردپرس با استفاده از زبان PHP طراحی ‌شده و یادگیری این زبان در بحث‌ها مثل توسعه پایگاه داده وردپرس و یا افزونه نویسی در وردپرس کارایی دارد.

نقشه راه دوره آموزش برنامه نویسی وردپرس گاتاکد

اگه با مفاهیم عمیق برنامه‌نویسی آشنا نیستید و تازه در ابتدای این مسیر قدم گذاشته‌اید، اصلاً نگران نباشید. چون آموزش برنامه نویسی وردپرس ساده هست و برای آغاز به درک قوی از زبان‌های برنامه‌نویسی نیاز ندارید. همین که بدانید اصول طراحی سایت چی هست و اندک اطلاعات از مفاهیم فرانت اند و بک اند داشته باشید، می‌توانید دوره متخصص وردپرس گاتاکد رو آغاز کنید. چون این دوره مبتنی بر نقشه راه و از ابتدایی‌ترین تا پیشرفته‌ترین مفاهیم برنامه‌نویسی وردپرس رو در بر می‌گیرد. در دوره آموزش توسعه وردپرس گاتاکد قراره که این سرفصل‌ها رو یاد بگیرید:

با مفهوم هاست و دامنه از اصول پایه راه اندازی سایت آشنا می‌شوید

آغاز آموزش برنامه نویسی وردپرس گاتاکد از ابتدایی‌ترین مهارت‌ها مانند یادگیری فرایند ثبت و خرید دامنه، تعریف انواع هاست و ثبت آن، بررسی بخش‌های مختلف کنترل پنل هاست، نصب و راه‌اندازی وردپرس در هاست و در کل تمام مفاهیم و مهارت‌های ثبت دامنه و نصب و راه‌اندازی وب‌سایت شروع می‌شود.

با ساختار وردپرس و امکانات آن آشنا می‌شوید

در قدم بعدی به سراغ خود وردپرس می‌رویم و سیر تا پیاز این سیستم مدیریت محتوا رو یاد می‌گیرید. با پیشخوان وردپرس و اصول کار پلاگین‌ها در وردپرس آشنا می‌شوید. کار با ابزارهای وردپرس رو یاد می‌گیرید و چگونگی استفاده از تنظیمات در محیط وردپرس رو آموزش می‌بینید. در پایان همین مرحله هست که با مفهوم قالب و نصب آن برای آغاز پروژه‌های وردپرس آشنا می‌شوید.

مفاهیم پایه در پروتکل های وب رو یاد می‌گیرید

در این مرحله قراره تا گریزی به مفاهیم پایه شبکه و پروتکل‌های حاکم بر آن بزنیم و با مرورگرهای وب، اصول کار سرورها، مدل‌های لایه بندی شبکه و پروتکل‌ها مثل IP، HTTP و HTTPS آشنا شوید. همچنین در پایان این بخش اصول کار با Ajax رو یاد می‌گیرید.

برای شروع برنامه نویسی در وردپرس آماده می‌شوید

در این مرحله از آموزش برنامه‌ریزی وردپرس در سطح مقدماتی با زبان‌های سمت سرور و کلاینت آشنا می‌شوید و از اصول کار با مفاهیم مثل VSCode رو یاد می‌گیرید. در همین گام کلیدی هست که باید با ساختار پوشه‌ها در وردپرس آشنا شوید و دوره آموزش گاتاکد کاملاً دقیق برای تفهیم این مفاهیم پایه طراحی شده است.

آموزش مقدماتی زبان‌های HTML و CSS

در توسعه وردپرس برای سفارشی سازی ساختار قالب‌ها و در ادامه طراحی استایل‌های جدید و متناسب با نیاز و سلیقه خود باید زبان‌های توسعه سمت کلاینت رو بلد باشید. در این بخش از آموزش برنامه نویسی وردپرس مقدمات کار با HTML و CSS رو یاد می‌گیرید. البته اگه علاقه‌مند هستید که در این سطح به مهارت‌های بالاتری برسید، می‌توانید از دوره HTML و یا دوره CSS گاتاکد در آموزش جامع فرانت اند استفاده کنید.

کار با جی کوئری و AJAX رو یاد خواهید گرفت

برای تعریف داده‌ها در ساختار وردپرس و ایجاد جریان مناسب اطلاعات وب‌سایت به ابزارهایی مثل جی کوئری (JQuery) و AJAX نیاز دارید. جی کوئری (JQuery) یکی از کتابخانه‌ها در زبان برنامه‌نویسی جاوا اسکریپت هست که روش کار کردن با HTML در طراحی فرانت اند سایت‌رو ساده‌تر می‌کند. Ajax هم ساختار جامعی متکی بر جی کوئری هست که برای طراحی برنامه‌ها در توسعه وب استفاده می‌شود. به ‌هر حال در آموزش برنامه نویسی وردپرس گاتاکد مقدمات کار با این ابزارها برای مدیریت بهتر محتوا و ساختار در وردپرس رو یاد خواهید گرفت.

آموزش پایه زبان برنامه نویسی PHP

PHP از بهترین زبان‌های سمت سرور هست و مسیر یادگیری خیلی سختی نداره و برای توسعه بک اند خیلی از وب‌سایت‌ها استفاده شده است. پلتفرم وردپرس با استفاده از زبان PHP طراحی ‌شده و برای توسعه وردپرس باید مهارت کافی از این زبان رو داشته باشید. کار با PHP از اهداف اصلی آموزش برنامه نویسی وردپرس هست و قراره تا نکات کاربردی مثل اصول شی گرایی در وردپرس رو یاد بگیرید. اگه هم علاقه به کسب مهارت در برنامه‌نویسی بک اند دارید، می‌تونید برای خرید دوره PHP گاتاکد اقدام کنید.

آموزش مفاهیم پایگاه داده و زبان SQL

در پایان دوره متخصص وردپرس باید اصول پیاده‌سازی پایگاه داده رو کار کنید. به ‌هر حال سایت وردپرس شما هم مثل هر سایت دیگری به پایگاه داده نیاز داره و باید مفاهیم اصلی طراحی پایگاه داده رو بلد باشید. در دوره آموزش برنامه نویسی وردپرس گاتاکد چگونگی ایجاد پایگاه داده در وردپرس و چگونگی استفاده از SQL و امکانات آن در طراحی پایگاه داده وردپرس رو کار می‌کنیم.

این نقشه راه برای آموزش برنامه نویسی وردپرس در گروه گاتاکد تهیه ‌شده است و قراره که از مفاهیم پایه تا بحث‌های پیشرفته طراحی پایگاه داده رو از طریق ساختارهای وردپرس یاد بگیرید. قطعاً در پایان این مراحل توانایی کافی برای ساخت وب‌سایت های وردپرس و سفارشی سازی آنها و تعریف پایگاه داده رو دارید.

آموزش توسعه وردپرس

مزایای شرکت در دوره آموزش برنامه نویسی وردپرس گاتاکد

دوره آموزش توسعه وردپرس گاتاکد فرصت بی‌نظیری هست تا هنر سایت‌سازی با وردپرس رو در مدت زمان کوتاه و کاملاً جامع و البته مقرون‌ به ‌صرفه یاد بگیرید. این دوره به شکل کاملاً آنلاین هست و نیازی نیست تا در هیچ کلاس حضوری شرکت کنید. از طرفی منابع جامع دوره در پایان برای شما محفوظ هست و هر وقت که بخواید می‌توانید به مستندات آموزشی آن رجوع کنید. شرکت در دوره متخصص وردپرس مزایایی داره که به ‌قرار زیر هست:

1.     از فرصت یادگیری حرفه‌ای برای توسعه وردپرس از پایه تا سطوح پیشرفته برخوردار هستید.

2.     در آموزش پروژه محور مهارت‌های وردپرس رو یاد می‌گیرید و از راهنمایی تا تمرین‌های عملی برخوردار هستید.

3.     قراره تا بر روی پروژه‌های واقعی مهارت‌های خود رو تمرین کنید.

4.     طول دوره کوتاه اما جامع هست و قراره تا در مدت‌ زمان کوتاه بر برنامه‌نویسی وردپرس مسلط شوید.

5.     دوره گاتاکد مطابق با آخرین نسخه وردپرس تهیه شده است.

دوره آموزش برنامه نویسی وردپرس مناسب چه کسانی هست؟

وردپرس برای توسعه سایت‌ها به روش ساده و سریع طراحی ‌شده و هر کسی با کمترین آموزش و به ‌سرعت مهارت کار با این ابزار مدیریت محتوا برای سایت سازی رو یاد می‌گیرد. این دوره برای افرادی مناسب هست که در زمینه‌های مختلف توسعه وب‌سایت ها فعالیت می‌کنند و به سایت‌سازی از طریق ابزارهای آماده وردپرس علاقه دارند. از طرفی اگه در زمینه سیستم‌های مدیریت محتوا کار می‌کنید هم می‌توانید از یادگیری مهارت‌های این دوره بهره‌مند شوید. در کل اگه آشنایی نسبی با اصول طراحی سایت دارید و قرار هست تا زمینه شغلی خود رو در سطح وردپرس گسترش بدهید، قطعاً برنامه‌های آموزش این دوره مناسب شما هست.

پیش ‌نیاز دوره آموزش برنامه نویسی وردپرس

برای آغاز آموزش برنامه نویسی وردپرس به مهارت عمیق و کاملاً حرفه‌ای در زمینه خاصی نیاز ندارید. اما لازمه که در حد کافی و متوسط مهارت‌های پایه برنامه‌نویسی رو بلد باشید. برای آغاز این دوره آشنایی با زبان‌های فرانت اند مثل CSS، HTML و جاوا اسکریپت (Java Script) الزامی هست. به ‌هر حال قطعاً علاقه دارید تا محیط سایت خودت رو سفارشی کنی و برای این کار باید درک کافی از زبان‌های پایه فرانت اند داشته باشید.

همچنین لازمه که در سطح مقدماتی با زبان برنامه‌نویسی PHP کار کرده باشید. چون در تغییرات کد و یا افزونه نویسی وردپرس از همین زبان PHP استفاده می‌کنند. اما می‌توانید با خرید دوره PHP در کار با این زبان کاملاً حرفه‌ای شوید. اندک آشنایی با اصول طراحی پایگاه داده و کار با MySQL هم ضروری هست. اگه این مهارت‌ها رو در سطح متوسط بلد باشید، آغاز دوره آموزش توسعه وردپرس دیگه سخت نیست و به ‌راحتی می‌توانید مفاهیم رو یاد گرفته و دست ‌به ‌کار بشید.

در دوره آموزش توسعه وردپرس گاتاکد چه مهارت هایی رو یاد می‌گیرید؟

آموزش برنامه نویسی وردپرس باید ساختاریافته و البته هدفمند باشه تا در این مسیر سردرگم نشوید. حجم مطالب زیاد هست و قاعدتاً آموزش پراکنده و یادگیری بدون هدف جز سردرگمی دستاورد دیگه‌ای ندارد. ما در گاتاکد سعی کردیم که مسیر آموزش کاملاً هدفمند رو در نظر بگیریم. اگه با دوره آموزش برنامه نویسی وردپرس گاتاکد همراه شوید، این فرصت رو دارید که قدم به قدم تا قلب مهارت‌های وردپرس نفوذ کنید. در این دوره قراره این مطالب رو یاد بگیرید:

1.     با اصول طراحی و روش توسعه قالب‌های وردپرس آشنا می‌شوید.

2.     مهارت‌های پایه برنامه‌نویسی افزونه‌های وردپرس رو یاد می‌گیرید. البته افزونه نویسی خود یک دوره آموزش جامع هست.

3.     با تکنیک‌های بهینه‌سازی عملکرد وردپرس کار می‌کنید.

4.     اصول افزایش امنیت و محافظت از اطلاعات کاربران در پایگاه داده رو یاد می‌گیرید.

5.     روش کاملاً حرفه‌ای ساخت فروشگاه‌های اینترنتی خصوصاً از طریق فریم ورک ووکامرس (Woocammerce) را فرا می‌گیرید.

6.     با تکنیک‌های API نویسی در وردپرس از طریق PHP آشنا می‌شوید.

7.     کار با ابزارهای توسعه و Debugging رو آغاز می‌کنید. از این ابزارها قرار هست تا برای شناسایی و رفع خطاها در وردپرس استفاده کنید.

قدم بعدی پس ‌از آموزش برنامه نویسی وردپرس چیست؟

در پایان دوره آموزش برنامه نویسی وردپرس یک متخصص کامل برای خلق وب‌سایت های وردپرسی هستید. در این مرحله قطعاً توانایی کار با قالب‌های از پیش تعریف ‌شده وردپرس رو دارید و می‌توانید این قالب‌ها رو سفارشی کنید تا در فرم و طرح مطابق سلیقه شما شوند. اما هنوز در اضافه کردن قابلیت‌های جدید ناتوان هستید. لذا توصیه می‌کنیم که در قدم بعدی حتماً اصول افزونه نویسی وردپرس رو یاد بگیرید.

با افزونه نویسی وردپرس می‌توانید قابلیت‌های جدید رو در سایت تعریف کنید. تعداد زیادی افزونه وردپرس طراحی ‌شده که هر کدام کارایی خاص خودشون رو دارند و اضافه کردن آنها به سایت باعث بهبود سرعت، کیفیت خدمات و امکانات جدید می‌شوند. پس بهت توصیه می‌کنم که در پایان دوره آموزش برنامه نویسی وردپرس به سمت یادگیری افزونه نویسی وردپرس حرکت کنید.

چرا دوره آموزش برنامه نویسی وردپرس گاتاکد

یادگیری وردپرس فرصت بی‌نظیری هست تا سایت‌های بزرگ و پول‌ساز رو در مدت زمان کوتاه بسازید. اما برای حرفه‌ای شدن به دوره آموزش جامع و در نظر گرفتن همه شرایط نیاز دارید. به طور قطع تضمین می‌کنم که دوره آموزش برنامه نویسی وردپرس گاتاکد یکی از جامع‌ترین دوره‌ها در نوع خودش هست و تمام مفاهیم وردپرس رو در چارچوب نقشه راه و قدم به قدم آموزش می‌ده. با بهره‌مندی از دوره برنامه‌نویسی وردپرس گاتاکد می‌تونید در مدت زمان کوتاه بر مفاهیم عمیق وردپرس مسلط شوید.

فرصت های شغلی و درآمد برنامه نویسی وردپرس

وقتی بیش ‌از ۴۰ درصد سایت‌های دنیا از طریق وردپرس ساخته شده‌اند و هنوز هم وردپرس محبوب‌ترین ابزار سایت سازی هست، قطعاً باید منتظر بازار کار عالی برای این رشته و مهارت‌های وابسته به وردپرس باشید. کافیه دوره آموزش برنامه نویسی وردپرس رو کامل کنید تا از فرصت‌های بزرگ بازار این رشته و درآمدهای عالی آن برخوردار شوید. شما پس ‌از پایان دوره می‌توانید:

1.     به ‌عنوان توسعه ‌دهنده وردپرس فعالیت کنید.

2.     طراح سایت‌های وردپرس شوید و برای سفارشی سازی سایت‌ها و خلق فضاهای حرفه‌ای پروژه بگیرید.

3.     به ‌عنوان کارشناس پشتیبانی وردپرس فعالیت کنید.

4.     یک مدیر محتوای وردپرس شوید.

5.     به عنوان متخصص سئو وردپرس برای بهبود سرچ گوگل در این سایت‌ها فعالیت کنید.

هزینه دوره آموزش برنامه نویسی وردپرس گاتاکد

در گاتاکد نگران هزینه‌ها نباش و با خیال راحت خودت رو برای حرفه‌ای شدن آماده کنید. ما در گاتاکد متوجه دغدغه‌های شما درباره هزینه دوره‌های آموزش برنامه نویسی و طراحی سایت هستیم. به‌ هر حال یه زمانی مثل هر کارآموز این مسیر رو سپری کردیم و می‌دانیم که تأمین بودجه برای یک دوره دغدغه خیلی از کارآموزهای جوان هست. هزینه دوره آموزش برنامه نویسی وردپرس در گاتاکد کاملاً اقتصادی تهیه شده و قراره که این دوره رو با کسب مهارت‌های کافی و اقتصادی سپری کنید. هزینه دوره متخصص وردپرس گاتاکد در مقایسه با سطح علمی و مهارت‌های آموزشی کاملاً مقرون ‌به ‌صرفه اما ارزشمند هست.

سرفصلها
1

آماده سازی لوکال هاست با استفاده از زمپ

25 دقیقه
2

ایجاد دامین مجازی در لوکال هاست

19 دقیقه
3

نصب و آماده سازی محیط توسعه vscode

30 دقیقه
4

آموزش vscode بخش دوم

24 دقیقه
5

بررسی پیشخوان وردپرس

8 دقیقه
1

نصب وردپرس در لوکال هاست

13 دقیقه
2

بررسی پیشخوان وردپرس

8 دقیقه
3

کاربران وردپرس

13 دقیقه
4

رسانه وردپرس

9 دقیقه
5

نوشته های وردپرس

23 دقیقه
6

برگه های وردپرس

8 دقیقه
7

دیدگاه های وردپرس

8 دقیقه
8

بخش نمایش وردپرس

20 دقیقه
9

افزونه های وردپرس

8 دقیقه
10

تنظیمات وردپرس

21 دقیقه
11

نصب پوسته و افزونه های کاربردی

30 دقیقه
12

آشنایی با ویژگی ایدی و کلاس

7 دقیقه
1

آشنایی با html و ایجاد ساختار اولیه

16 دقیقه
2

آشنایی با تگ P

5 دقیقه
3

آشنایی با تگ heading

16 دقیقه
4

آشنایی با تگ hr

4 دقیقه
5

آشنایی با تگ های تاکیدی

6 دقیقه
6

آشنایی با کامنت گذاری در HTML

5 دقیقه
7

آشنایی با تگ img

7 دقیقه
8

آشنایی با تگ لیست

8 دقیقه
9

آشنایی با تگ لینک

11 دقیقه
10

آشنایی با تگ table

10 دقیقه
11

آشنایی با تگ video audio

10 دقیقه
12

آشنایی با تگ div

14 دقیقه
13

آشنایی با تگ های معنایی

14 دقیقه
14

آشنایی با فرم ها

29 دقیقه
1

انواع روش های استایل نویسی

14 دقیقه
2

کامنت گذاری در css

3 دقیقه
3

بررسی پشتیبانی مرورگر های مختلف

5 دقیقه
4

بررسی انتخابگر class

7 دقیقه
5

بررسی کلاس های ترکیبی

6 دقیقه
6

انتخابگر های چند سطحی

13 دقیقه
7

بررسی انتخابگر های attribute

10 دقیقه
8

انتخابگر های combinator

6 دقیقه
9

بررسی seudo کلاس ها

9 دقیقه
10

آشنایی با box model

14 دقیقه
11

خلاصه نویسی دستورات css

6 دقیقه
12

آشنایی با reset css

7 دقیقه
13

آشنایی کامل با background

20 دقیقه
14

دستور خلاصه background

4 دقیقه
15

آشنایی با linear gradient

5 دقیقه
16

آشنایی با رنگ ها

6 دقیقه
17

ایجاد بک گراند چند سطحی

3 دقیقه
18

تنظیم تگ img به عنوان بک گراند

8 دقیقه
19

آشنایی با فونت و font family

5 دقیقه
20

دستور خلاصه فونت

23 دقیقه
21

استایل سفارشی متن ها

11 دقیقه
22

آشنایی با واحد ها و اندازه ها

5 دقیقه
23

استایل دهی سفارشی فرم ها

23 دقیقه
24

آشنایی با transition

9 دقیقه
25

آشنایی با transform قسمت دوم

11 دقیقه
26

استایل دهی سفارشی فرم ها (form-style)

37 دقیقه
1

آشنایی با flexbox بخش اول

37 دقیقه
2

آشنایی با flexbox بخش دوم

12 دقیقه
3

آشنایی با flexbox بخش سوم

8 دقیقه
4

آشنایی با flexbox بخش چهارم

7 دقیقه
5

آشنایی با flexbox بخش پنجم

5 دقیقه
6

پیاده سازی یک صفحه با flex بخش اول

9 دقیقه
7

پیاده سازی یک صفحه با flex بخش دوم

19 دقیقه
8

پیاده سازی یک صفحه با flex بخش سوم

21 دقیقه
9

پیاده سازی یک صفحه با flex بخش چهارم

31 دقیقه
10

پیاده سازی یک صفحه با flex بخش پنجم

39 دقیقه
11

معرفی فریمورک بوت استرپ

31 دقیقه
12

fontawesome معرفی ایکون های

19 دقیقه
13

واکنش گرا کردن صفحات وب بخش اول responsive1

13 دقیقه
14

واکنشگرا کردن صفحات وب بخش دوم responsive 2

20 دقیقه
1

نصب جی کوئری و ساختار اولیه آن

23 دقیقه
2

آشنایی با selector ها و event ها

32 دقیقه
3

آشنایی با effect ها

12 دقیقه
4

کار با مقادیر المان ها

14 دقیقه
5

کار با مقادیر المان ها بخش دوم

12 دقیقه
6

کار با css در جی کوئری

12 دقیقه
7

آشنایی و کار با LocalStorage

11 دقیقه
8

آشنایی باپیاده سازی ساختار dark theme

17 دقیقه
9

پیمایش بین المان ها Traversing

19 دقیقه
10

پروژه پیاده سازی Slider

48 دقیقه
1

معرفی و آشنایی با ajax جیکوئری

9 دقیقه
2

دریافت اطلاعات فرم ها

17 دقیقه
3

روش ارسال اطلاعات به سمت سرور

28 دقیقه
4

آشنایی با متد های success ،error و بررسی مفهوم data attribute

28 دقیقه
5

ارسال اطلاعات فرم به صورت serialize

11 دقیقه
6

بررسی و نمایش اطلاعات در متد load

26 دقیقه
7

دریافت و نمایش اطلاعات در قالب درخواست GET

9 دقیقه
1

سینتکس و قواعد نوشتاری

8 دقیقه
2

متغییر ها

6 دقیقه
3

انواع داده

9 دقیقه
4

آشنایی با رشته ها

9 دقیقه
5

آشنایی با عملگرها

10 دقیقه
6

عملگر های مقایسه‌ای

7 دقیقه
7

عملگرهای منطقی

11 دقیقه
8

عملگرهای assignment

8 دقیقه
9

آرایه ها

8 دقیقه
10

ثابت‌ها

5 دقیقه
11

کامنت گذاری در php

5 دقیقه
12

دستور شرطی if

7 دقیقه
13

دستور شرطی if

7 دقیقه
14

دستور شرطی switch

7 دقیقه
15

حلقه while ،do while

11 دقیقه
16

حلقه for ،foreach

12 دقیقه
17

کلمات break continue

5 دقیقه
18

آشنایی با توابع و درک ساختار

6 دقیقه
19

دریافت ورودی و مقادیر پیشفرض تابع

6 دقیقه
20

بازگشت نتیجه در تابع

7 دقیقه
21

نوع داده ورودی و خروجی

6 دقیقه
22

ورودی توابع با rest

10 دقیقه
23

scope متغیرها

7 دقیقه
24

توابع ناشناس

17 دقیقه
25

توابع arrow

8 دقیقه
26

توابع کار با رشته‌ها

11 دقیقه
27

توابع کار با رشته‌ها بخش دوم

10 دقیقه
28

توابع کار با ارایه‌ها

10 دقیقه
29

توابع کار با ارایه‌ها بخش دوم

11 دقیقه
30

مرتب سازی ارایه‌ها

8 دقیقه
31

ارایه های چندسطحی

10 دقیقه
32

متغییر سوپر گلوبال GET

16 دقیقه
33

متغییر سوپر گلوبال POST

10 دقیقه
34

آپلود فایل ساده

16 دقیقه
35

سوپرگلوبال SERVER

6 دقیقه
36

سوپرگلوبال REQUEST

7 دقیقه
37

کار با کوکی‌ها

7 دقیقه
38

کار با session‌ها

13 دقیقه
39

انواع ارورها

12 دقیقه
1

آشنایی با مفهوم شی گرایی

16 دقیقه
2

تعریف یک کلاس و ساخت نمونه

9 دقیقه
3

آشنایی با پراپرتی

12 دقیقه
4

آشنایی با متدها

6 دقیقه
5

آشنایی با کلمه کلیدی this

4 دقیقه
6

تمرین ساخت یک کلاس

18 دقیقه
7

تمرین ساخت یک کلاس بخش دوم

16 دقیقه
8

آشنایی با متد سازنده

13 دقیقه
9

تعریف پراپرتی در متد سازنده

13 دقیقه
10

اتصال به دیتابیس با pdo

10 دقیقه
11

مدیریت ارور ها try/catch

9 دقیقه
12

دریافت اطلاعات از دیتابیس

14 دقیقه
13

جلوگیری از sql injection

11 دقیقه
14

ذخیره اطلاعات در دیتابیس

14 دقیقه
15

حذف و ویرایش اطلاعات

19 دقیقه
16

ثابت ها در کلاس

10 دقیقه
17

مفهوم ارث بری

7 دقیقه
18

متد های کلاس پدر

11 دقیقه
19

پراپرتی‌های کلاس پدر

11 دقیقه
20

سطوح دسترسی public ،protected

7 دقیقه
21

سطح دسترسی private

5 دقیقه
22

متدهای static

10 دقیقه
23

متدهای جادویی

10 دقیقه
24

متدهای جادویی بخش دوم

15 دقیقه
25

متدهای جادویی بخش سوم

15 دقیقه
26

متدهای زنجیره ای

9 دقیقه
27

متدهای زنجیره ای static

10 دقیقه
28

تمرین ساخت یک collection

19 دقیقه
29

آشنایی با namespace

17 دقیقه
30

پیاده‌سازی autoload

7 دقیقه
31

آشنایی با interface

12 دقیقه
32

آشنایی با abstract class

8 دقیقه
33

آشنایی با final

8 دقیقه
34

آشنایی با std class

6 دقیقه
35

آشنایی با std class

7 دقیقه
36

کلاس‌های ناشناس

10 دقیقه
37

تبدیل کلاس به یک رشته و استفاده از آن

8 دقیقه
1

بررسی انواع دیتابیس sql - nosql

12 دقیقه
2

دسترسی به mysql از طریق cmd

13 دقیقه
3

مدلسازی جداول

10 دقیقه
4

انواع داده های جدول

10 دقیقه
5

انواع داده جدول

9 دقیقه
6

ایجاد جداول

7 دقیقه
7

اطلاعات null و مقدارد پیشفرض

9 دقیقه
8

اضافه کردن سطر با دستور insert

4 دقیقه
9

آشنایی با primary key

8 دقیقه
10

مقدار دهی اتوماتیک فیلد id

5 دقیقه
11

ویرایش جداول

14 دقیقه
12

ایجاد گزارش با دستور select

7 دقیقه
13

مرتب سازی اطلاعات

3 دقیقه
14

فیلتر کردن اطلاعات

5 دقیقه
15

عملگر های and , or

5 دقیقه
16

عملگر های In , Between

5 دقیقه
17

محدود سازی اطلاعات بازگشتی

4 دقیقه
18

آشنایی با min , max

4 دقیقه
19

آشنایی با sum , count, avg

4 دقیقه
20

حذف رکورد با دستور delete

3 دقیقه
21

آپدیت کردن رکورد با دستور update

5 دقیقه
22

چرا به روابط نیاز داریم؟

3 دقیقه
23

آشنایی با کلید خارجی

4 دقیقه
24

ساخت کلید خارجی

6 دقیقه
25

نوع ارتباط کلید خارجی

8 دقیقه
26

رابطه یک به چند

7 دقیقه
27

رابطه یک به یک

6 دقیقه
28

رابطه چند به چند

9 دقیقه
29

پیاده سازی رابطه چند به چند

13 دقیقه
30

آشنایی با عملیات Join

13 دقیقه
31

آشنایی با Inner Join

7 دقیقه
32

آشنایی با left join

7 دقیقه
33

آشنایی با right join

5 دقیقه
34

آشنایی با self join

13 دقیقه
35

آشنایی با عملگر union

5 دقیقه
36

آشنایی با Group By

10 دقیقه
37

آشنایی با Having

4 دقیقه

سوالات متداول آموزش برنامه نویسی وردپرس

سوال:

مدت ‌زمان دوره برای یادگیری کامل برنامه‌نویسی وردپرس چه مقدار هست؟

پاسخ:

دوره آموزشی برنامه‌نویسی وردپرس گاتاکد خیلی طولانی نیست. اما یادگیری و تسلط شما به تلاش شما در کار با وردپرس بستگی داره و اگه سخت‌کوش باشید، در مدت ‌زمان کمتر از ۳ ماه بر تمام مفاهیم این ابزار مسلط هستید.


سوال:

برای آموزش توسعه وردپرس به چه زبان‌هایی نیاز داریم؟

پاسخ:

کارآموزان درآغاز دوره وردپرس باید زبان‌های CSS و HTML در سمت فرانت اند و زبان PHP در سمت بک اند رو بلد باشند. آشنایی با زبان برنامه‌نویسی جاوا اسکریپت هم سودمند هست.


سوال:

با آموزش برنامه نویسی وردپرس شانس فعالیت به ‌عنوان سئوکار رو داریم؟

پاسخ:

بله، افراد پس ‌از این دوره می‌تونند به ‌عنوان سئوکار سایت‌های وردپرس فعالیت کنند.


سوال:

آیا پس ‌از این دوره می‌تونیم برای افزونه نویسی وردپرس اقدام کنیم؟

پاسخ:

خیر، این دوره تنها در مرحله انتخاب قالب‌های وردپرس، ساخت و سفارشی سازی آنها هست. برای افزونه نویسی باید دوره آموزش دیگری رو سپری کنید.

دیدگاه و پرسش
ارسال دیدگاه یا پرسش
نام نویسی در دوره
هزینه ثبت نام:
9,600,000
200,000 تومان
مدرس دوره