دوره آموزش فلاتر-Flutter | ساخت اپلیکیشن های اندروید و iOS
تکمیل شده

دوره آموزش فلاتر-Flutter | ساخت اپلیکیشن های اندروید و iOS

چه ماجرایی جذاب‌تر از برنامه نویسی برای موبایل سراغ دارید؟ وقتی همه‌ی آدم‌ها حداقل یه گوشی هوشمند دست گرفتند و از صبح تا شب با صدها نوع اپلیکیشن داخل موبایل‌ها کار می‌کنند، کافیه تا بازار کار برنامه‌نویس‌های موبایل سکه باشه. ولی یه لحظه صبر کن! چون دنیای برنامه نویسی موبایل اصلاً ساده نیست و همان قدم اول با چالش دو سیستم عامل کاملاً متفاوت اندروید و IOS روبه‌رو هستید. ولی با آموزش فلاتر-Flutter به ‌خوبی قادر هستی تا از کنار این چالش هم عبور کنید.

آموزش برنامه نویسی فلاتر برای آنها که به حوزه طراحی اپلیکیشن‌های موبایلی علاقه دارند، از نون شب هم واجب‌تره. چون بدون دغدغه طراحی دو تا اپلیکیشن برای انجام یه کار قادر هستند که همون یه اپلیکیشن رو برای هر دو سیستم عامل اندروید و IOS طراحی کنند. به ‌هر حال فریم ورک فلاتر آچار فرانسه دنیای موبایل هست. من علی رضایی در گروه گاتاکد دوره آموزش فلاتر رو مبتنی بر نقشه راه و برای این منظور تهیه کردم. با من همراه شو تا بهت بگم که در دوره آموزش فلاتر-Flutter چه خبره و قراره که چه چیزهایی رو یاد بگیرید.

مدت دوره
تعداد جلسات 0
نوع دوره اقساطی / نقدی
شرکت‌کنندگان 0 دانشجو
معرفی دوره

فلاتر چیست؟ چرا بهش نیاز داریم؟

همه‌ی ما از گوشی‌های موبایل استفاده می‌کنیم و به انواع اپلیکیشن‌ها نیاز داریم. ولی همه‌ی گوشی‌ها سیستم‌ عامل یکسانی ندارند. از طرفی ساختار کد نویسی داخل اندروید با IOS خیلی متفاوت هست و چالش برنامه نویسی موبایل رو خیلی سخت می‌کند. تا همین چند سال پیش توسعه ‌دهندگان برنامه‌های موبایلی برای طراحی هر اپلیکیشن عملاً باید دو بار کد نویسی می‌کردند. یه بار برای اندروید و یه بار دیگه برای IOS و این کار خیلی سخت بود. برای همین معمولاً یه اپلیکیشن مخصوص اندروید می‌شد و دیگه نمی‌تونستی در IOS ازش استفاده کنید. ولی فریم ورک فلاتر (Flutter) قواعد بازی رو تغییر داد.

فلاتر (Flutter) یه فریم ورک هست که با زبان برنامه نویسی Dart نوشته ‌شده و برای اپلیکیشن سازی همزمان در هر دو سیستم‌ عامل اندروید و IOS کارایی دارد. زبان برنامه نویسی Dart توسط گوگل طراحی ‌شده و برای توسعه فریم ورک فلاتر ازش استفاده کردند. ویژگی کاملاً برجسته فلاتر طراحی اپلیکیشن به شکل همزمان هم برای اندروید و هم برای IOS هست. کافیه تا دوره آموزش فلاتر-Flutter رو کامل تموم کنید تا قدرتمند و دست باز در هر دو سیستم‌عامل وارد بشی و اپلیکیشن‌های کاملاً کاربردی بسازید.

فلاتر بهتره یا React Native؟

خیلی از کارآموزها اول دوره و یا قبل ‌از آغاز دوره و در کل برای آموزش برنامه نویسی موبایل بارها می‌پرسند که فلاتر بهتره یا React Native ؟ ولی بهتره تا یک‌ بار برای همیشه به این مقایسه پاسخ مناسبی دهیم.

اگه تجربه برنامه نویسی حوزه وب داری و از قبل خیلی جدی در سطح فرانت اند با زبان جاوا اسکریپت کار کردی و از آنجا با کتابخونه React آشنا هستی، بهت توصیه میکنم که کار با فریم ورک React Native رو دنبال کنید. چون این فریم ورک براساس همون ساختار جاوا اسکریپت شکل گرفته و قطعاً خیلی سریع با محیطش ارتباط برقرار می‌کنید.

آموزش برنامه نویسی فلاتر

اما اگه تازه‌کار هستی و همین اول ماجرا تصمیم گرفتی تا وارد برنامه نویسی موبایل بشی، بهتره که پس ‌از یادگیری اصول پایه و کار با زبان‌هایی مثل جاوا و یا کاتلین و حتی سوئیفت به سمت آموزش فلاتر-Flutter حرکت کنید. چون مسیر شما حوزه برنامه نویسی موبایل هست و دلیلی وجود نداره تا بخوای کاملاً جامع جاوا اسکریپت رو یاد بگیرید.

پیش‌ نیاز آموزش فلاتر-Flutter

فریم ورک فلاتر انحصاراً برای توسعه موبایل طراحی‌ شده و قراره که در اپلیکیشن هر دو حوزه اندروید و IOS استفاده شود. پس قبل ‌از آغاز دوره آموزش فلاتر بهت توصیه می‌کنم که حتماً اصول برنامه نویسی موبایل رو یاد بگیری و با ساختار پروژه‌ها و روش اپلیکیشن سازی آشنا باشید.

برنامه نویسی موبایل در دو حوزه کاملاً متفاوت IOS و اندروید انجام می‌شه و لازمه تا حدودی از زبان‌های برنامه نویسی بومی در این دو سیستم عامل آشنا باشید. برای همین آشنایی با زبان‌های جاوا و یا کاتلین در حوزه اندروید و زبان سوئیفت در حوزه IOS توصیه می‌شه. نه اینکه برای کار با فلاتر به این زبان‌ها نیاز داشته باشید، بلکه برای آشنایی با ساختار کد نویسی موبایل بهتره که از زبان‌های بومی هر سیستم ‌عامل سر در بیارید.

ولی برای آغاز آموزش برنامه نویسی فلاتر کاملاً جدی به مهارت کار با زبان دارت (Dart) نیاز دارید. البته زبان دارت خیلی سخت نیست و با مقداری مطالعه و بررسی چند تمرین حسابی در اون فضا جلو هستی و حالا قادر هستی تا برای خرید دوره فلاتر و آغاز حرفه‌ای برنامه نویسی موبایل اقدام کنید.

فکر میکنی آموزش برنامه نویسی فلاتر سخت و زمان‌بر هست؟

ممکنه که همین الان از مسیر پیش روی خودت بترسید. چون قراره تا قبل ‌از ورود به فلاتر با زبان دارت آشنا بشی و احتمالا فکر کنی که با مسیر خیلی سختی روبرو شدی. ولی نگران نباش، چون این مسیر خیلی ساده‌تر از آن چیزی هست که بهش فکر میکنید. قراره تا با نقشه راه من در گروه گاتاکد برای آموزش فلاتر-Flutter همراه بشی و در این نقشه راه فکر همه ‌چیز رو کردیم.

اگه از قبل با دنیای بزرگ برنامه نویسی آشنا باشی و یکی دو تا از زبان‌های برنامه نویسی مثل جاوا اسکریپت رو کار کرده باشید، قطعاً آموزش برنامه نویسی فلاتر اصلاً سخت نیست و به ‌راحتی با تمام مفاهیم و ساختارهای این محیط ارتباط برقرار می‌کنید. ولی اگه تازه‌کار باشی و اصلاً با محیط برنامه نویسی آشنا نیستی، یه مقدار برای یادگیری تکنیک‌های کد نویسی داخل دارت (Dart) چالش دارید که آن هم ماجرای خیلی پیچیده‌ای نیست. خلاصه در یه بازه حدوداً سه ماهه قادر هستی تا بر محیط برنامه نویسی با فلاتر کاملاً مسلط بشی و اپلیکیشن‌های جدی و پول‌ساز خودت رو بسازید.

کاربردهای فلاتر چیه؟

فلاتر آچار فرانسه دنیای موبایل هست و در هر دو محیط کاملاً متفاوت اندروید و IOS کارت رو جلو می‌بره. کافیه تا آموزش فلاتر-Flutter رو جدی بگیری و با تمام قوا این دوره نسبتاً کوتاه رو سپری کنی تا کار کردن با یه فریم ورک خیلی قدرتمند رو یاد بگیری و حسابی ازش پول در بیارید. کاربردهای Flutter به ‌عنوان فریم ورک دست باز خیلی زیاد هست و در چند دسته ‌بندی قرار می‌گیرد:

ساخت و توسعه اپلیکیشن‌های موبایلی

طراحی اپلیکیشن‌های موبایلی مهمترین کاربرد فلاتر هست و دقیقاً برای همین منظور طراحی‌ شده و حسابی در این فضا کارایی و قدرتنمایی کرده. با فلاتر به ‌راحتی قادر هستی که در هر دو محیط اندروید و IOS، آنهم با کیفیت بسیار بالا کد نویسی کنی و اپلیکیشن‌های یکسان رو برای هر دو نوع پلتفرم بسازید. این کار باعث می‌شه تا تیم‌های توسعه ‌دهنده موبایل به‌جای تمرکز روی یک پلتفرم، قابلیت کار در هر دو محیط را داشته باشند و کارهای خیلی حرفه‌ای‌تر و قدرتمندتری رو روانه بازار کنند که هر کسی بتواند با هر مدل گوشی از آنها استفاده کند.

طراحی برنامه‌های کاربردی سازمانی

از فلاتر به شکل گسترده برای طراحی و ساخت برنامه‌های سازمانی و در کل برنامه‌های مربوط به شرکت‌ها استفاده می‌کنند. فلاتر گزینه خیلی قوی برای طراحی رابط‌های بصری جذاب هست و چرخه توسعه سریع باعث شده تا به گزینه کاملاً ایده‌آل معرفی و یا ساخت برنامه‌های سازمانی تبدیل شود. در کل سازمان‌هایی که علاقه به فعالیت‌های دیجیتالی دارند، بهتره که با استفاده از فلاتر برنامه‌های موبایلی خودشون رو بسازند.

طراحی و ساخت رابط‌های UI/UX

از فلاتر کاملاً دست باز برای طراحی و ساخت انواع رابط‌های UI/UX استفاده می‌کنند. فلاتر مجموعه بزرگ از ویجت‌های قابل تنظیم داره که برای خلق انواع رابط‌های UI/UX استفاده می‌شه و قادر هستی تا به ‌سرعت طرح‌های خودت رو تکرار و یا اصلاح کنید. از طرفی توسعه اپلیکیشن‌ها با فلاتر خیلی ساده هست و به تیم‌های توسعه اجازه می‌ده تا فرایند تغییر و تحول اپلیکیشن رو خیلی سریع‌تر و بهتر انجام بدهند.

ساخت انواع بازی و تجربیات تعاملی

فلاتر گزینه‌ی ایده‌آل ساخت انواع بازی موبایل هست و برای ایجاد فضاهای تعاملی حوزه موبایل گزینه کاربردی و کاملاً قدرتمندی هست. فلاتر از رندرهای گرافیکی و خلق انیمیشن‌ها پشتیبانی می‌کنه که برای طراحی بازی اهمیت بالایی دارد. کافیه آموزش برنامه نویسی فلاتر رو کامل کنی تا به ابزاری خیلی قدرتمند برای خلق بازی‌های گرافیکی، جذاب و هیجانی در موبایل مجهز باشید.

آموزش برنامه نویسی فلاتر برای چه کسانی مفیده؟

خیلی ساده اگه در حوزه برنامه نویسی موبایل فعالیت می‌کنید و یا قصد دارید تا در این حوزه وارد شوید و در کل قراره تا اپلیکیشن‌های موبایلی و یا انواع بازی‌ها چه برای اندروید و یا IOS بسازید، لازمه تا آموزش فلاتر-Flutter رو جدی بگیرید. من در تدوین دوره آموزشی فلاتر با جزئیات تمام مباحث مربوط به این زبان رو مطرح کردم و هر کسی از مبتدی‌ها تا حرفه‌ای‌ها قادر به استفاده مفید از این دوره هستند. آموزش برنامه نویسی فلاتر برای خیلی‌ها سودمند هست. مثل:

افراد تازه‌کار (مبتدیان)

اگر در برنامه نویسی موبایل تازه‌کار هستید، قطعاً لازمه تا آموزش برنامه نویسی فلاتر رو جدی بگیرید. با فلاتر خیلی سریع این دوره مبتدی رو سپری میکنید و به یه نفر حرفه‌ای تبدیل می‌شوید.

افراد فعال در توسعه وب

فلاتر فراتر از توسعه موبایل حتی برای تیم‌های توسعه وب هم کارایی داره و گزینه ایده‌آلی برای تمام افرادی هست که در زمینه‌های مختلف توسعه وب فعالیت می‌کنند و علاقه به افزایش مهارت‌های خود دارند.

افرادی که در زمینه توسعه اپلیکیشن‌های موبایلی فعالیت می‌کنند

روش‌های زیادی برای توسعه اپلیکیشن‌های موبایلی وجود دارد. خیلی‌ها از طریق زبان‌های بومی مثل جاوا و یا کاتلین در اندروید و یا سوئیفت در IOS برای توسعه اپلیکیشن کار می‌کنند. خیلی‌ها هم از طریق زبان‌های غیربومی مثل C و یا جاوا اسکریپت و حتی پایتون و با بهره‌مندی از یه سری فریم ورک در این فضا هستند. به‌ هر حال تیم‌های توسعه اپلیکیشن‌های موبایلی همیشه به ابزاری قدرتمند با قابلیت کارکرد همزمان در هر دو سیستم‌عامل اندروید و IOS نیاز دارند. خرید دوره فلاتر برای تمام این افراد سودمند و کاربردی هست.

قیمت دوره فلاتر

چرا فلاتر؟ ویژگی‌های برجسته Flutter چی هست؟

هر کسی در طول روز ممکنه از ده‌ها اپلیکیشن موبایلی استفاده کند. از طرفی تقریباً به یک اندازه افراد جامعه از هر دو سیستم‌ عامل اندروید و IOS استفاده می‌کنند. پس لازمه تا اپلیکیشن‌ها در هر دو سیستم ‌عامل معرفی شوند. خیلی‌ها هم علاقه به بازی‌های موبایلی دارند. خلاصه دنیای موبایل در هر سیستم عامل اندروید و IOS به ‌سرعت در حال بزرگ شدن هست و لزوم استفاده از فریم ورک‌ها مثل فلاتر رو دو چندان می‌کند. فلاتر قابلیت‌هایی داره تا تبدیل به فریم ورک برتر شود. مثل:

قابلیت Hot Reload

فلاتر از قابلیت Hot Reload برخوردار هست. با این قابلیت قادر هستی تا هر وقت و هر مقدار که بخوای در کدهای از قبل نوشته ‌شده تغییراتی ایجاد کنید و نیازی به راه‌اندازی مجدد نداشته باشید. تازه فوراً قادر هستی تا هر مقدار تغییرات رو در برنامه مشاهده کنید و خیلی سریع دست ‌به ‌کار باشید. این قابلیت برای توسعه نرم‌افزارها کاربردی هست و باعث می‌شه تا هر نوع تغییر، آپدیت و توسعه با سرعت بالا و دقت خوبی انجام شود.

امکان توسعه بین پلتفرمی

امکان توسعه در چند پلتفرم قابلیت منحصر به ‌فرد فلاتر هست که بهت اجازه می‌دهد تا خیلی ساده و سریع اپلیکیشن‌ها رو در هر دو سیستم‌عامل اندروید و یا IOS بسازید و حتی برای تهیه نرم‌افزارها در محیط وب و یا دسکتاپ کار کنید. این قابلیت برای تیم‌های طراحی و توسعه اپلیکیشن موبایلی خیلی مفیده، چون از دوباره کاری جلوگیری می‌کند و باعث می‌شه تا برای ساخت هر اپلیکیشن فقط یه بار کد نویسی کنید.

قابلیت Expressive

فلاتر مجموعه بسیار خوب از ویجت‌های قابل تنظیم داره که برای ایجاد رابط‌های کاربری با گرافیک خیره ‌کننده و تجربه‌های بصری جذاب کاملاً ایده‌آل هست. خیلی ساده اما قدرتمند قادر هستی تا از قابلیت تولید UI (رابط کاربری) در فلاتر برای ایجاد فضاهای تعاملی، محیط‌های انیمه شده با کیفیت بالا و انتقال‌های پیچیده استفاده کنید. فلاتر از قابلیت جان بخشیدن به طرح‌ها برای خلق رابط‌های کاربری پویا پشتیبانی می‌کند.

کارکرد سریع

فلاتر رو با زبان دارت (Dart) نوشتند. البته در آموزش فلاتر-Flutter تا حدودی اصول کار با دارت رو یاد می‌گیرید و از نحوه کد نویسی و یا کار با کامپایلرهای این زبان برای توسعه و یا تولید آشنا می‌شوید. ولی یه نکته برجسته در این بخش وجود داره که فلاتر رو به فریم ورک برتر تبدیل کرده. دارت از جمله سریع‌ترین زبان‌های برنامه نویسی دنیا هست و باعث شده تا فلاتر هم فریم ورک خیلی سریع و دست بازی باشد.

محبوبیت زیاد و کاربرد گسترده

جامعه‌ی بزرگی در سراسر دنیا از فریم ورک فلاتر برای توسعه اپلیکیشن‌های موبایلی استفاده می‌کنند. علاقمندان کار با فلاتر در سراسر دنیا زیاد هستند. از طرفی گوگل به ‌عنوان سازنده و حامی قدرتمند این فریم ورک همه ساله برای بهبود و آپدیت فلاتر تلاش کرده است. همین جامعه‌ی پویا در ابعاد جهانی باعث شده تا فلاتر دارای کتابخانه‌های زیاد، منابع رایگان و قابلیت‌های خیلی گسترده‌ای باشه و هر روز بر محبوبیت و البته بازار کارش اضافه شود. اگه آموزش برنامه نویسی فلاتر رو تمام کنید، تو هم قادر هستی تا در این جامعه بزرگ و پویا بدرخشید.

سادگی در تست و رفع اشکال

فلاتر از ابزارهای تست و رفع اشکال قدرتمندی استفاده می‌کند. همین نکته، کار توسعه دهندگان رو خیلی ساده کرده است. در طول برنامه نویسی با فلاتر خیلی ساده قادر هستی تا هر بخش رو تست و رفع اشکال کنید و با سرعت هر چه بیشتر مراحل پی‌درپی پروژه رو اجرا کنید و مطمئن باشی که قدم به قدم درست حرکت کردید.

در دوره آموزش فلاتر چی یاد می‌گیرید؟

یادت باشه که برای کسب اطلاعات و افزایش دانسته‌ها وارد دوره آموزش فلاتر نشدی و قراره در نهایت و پس ‌از پایان دوره تبدیل به یه توسعه ‌دهنده حرفه‌ای در برنامه نویسی با فلاتر بشوید. پس مهمه که آموزش برنامه نویسی فلاتر رو از طریق یه دوره پروژه محور، ساختار یافته و متکی بر نقشه راه یاد بگیرید. من در دوره آموزش فلاتر از گروه گاتاکد یه نقشه راه برای شما تهیه کردم. در نقشه راه آموزش فلاتر با موضوعات اساسی و البته قدم به قدم روبرو هستید. نقشه راه دوره فلاتر در گاتاکد به ‌قرار زیر هست:

  1. در قدم اول با مفاهیم فلاتر آشنا می‌شوید و روش کار با ابزارهای موجود در آن را یاد می‌گیرید
  2. در مرحله بعدی اصول نصب و راه‌اندازی فلاتر در سیستم‌های عامل ویندوز و مک او اس رو یاد می‌گیرید
  3. به سمت کار با زبان برنامه نویسی دارت حرکت می‌کنیم و اصول کار با ویجت‌های فلاتر رو یاد می‌گیرید
  4. خلق پروژه‌های ساده اما عملیاتی رو آغاز می‌کنید. در این مرحله قراره تا اپلیکیشن‌های موبایلی رو بسازید
  5. اصول ایجاد رابط کاربری اینستاگرام و یا واتساپ رو از طریق فلاتر یاد می‌گیرید
  6. با اصول ایجاد دسترسی‌ها در محیط فلاتر آشنا می‌شوید
  7. برای کار با انیمیشن‌ها در برنامه نویسی فلاتر رو یاد می‌گیری و قادر هستی تا فضاهای پویا و جذابی رو بسازید
  8. به سمت خلق پروژه‌های واقعی حرکت می‌کنیم و قراره تا با قابلیت‌های ویژه و پیشرفته‌تر از محیط فلاتر آشنا شوید

قدم بعدی پس‌ از آموزش فلاتر چی هست؟

وقتی دوره آموزش فلاتر رو تمام کردید، تازه با دنیای بزرگ اپلیکیشن سازی در دنیای تو در توی موبایلی آشنا شدی و حالا قراره تا در این محیط خیلی پیشرفت کنی و هر چه ماهرتر باشید. اولین توصیه، افزایش مهارت کار با زبان دارت (Dart) هست. بهتره تا کار با توابع، عملگرها، دستورات شرطی و حلقه‌ها، اصول شی گرایی و حتی اصول ارث‌بری در شی گرایی زبان دارت رو یاد بگیرید.

در قدم بعدی قادر هستی تا اصول پیاده‌سازی اپلیکیشن‌ها در بسترهای مختلف مثل Layout اینستاگرام و یا واتساپ رو کار کنید و یا مهارت کار با انیمیشن‌ها در فلاتر رو توسعه بدهید و روی مهارت ایجاد رابط‌های کاربری اندروید و یا IOS کار کنید. آموزش از طریق دوره Github نیز توصیه می‌شه و حتی اگه لازمه، بر روی زبان‌های برنامه نویسی بومی اندروید و یا IOS کار کنید. خلاصه در آن سمت آموزش برنامه نویسی فلاتر دنیای خیلی بزرگی منتظر تو هست و بهت توصیه می‌کنم تا این ابزار رو خیلی جدی بگیرید. چون قراره تا یه نقطه عطف برجسته و تأثیرگذار در دوران حرفه‌ای شما باشد.

چرا دوره آموزش فلاتر گروه گاتاکد؟

آموزش فلاتر سنگ بنای ورود به دنیای اپلیکیشن سازی برنامه‌های موبایلی هست، ولی قرار نیست تا صرفاً یه سری اطلاعات و داشته‌های تئوری رو یاد بگیری و دست ‌بسته تمام کنید. در واقع افراد زیادی رو دیدم که با وجود طی شدن دوره آموزش فلاتر و اینکه خیلی چیزها می‌دانند، اما قادر به اجرای پروژه‌ها در دنیای عملیاتی و کاربر پسند نیستند. دلیل این ناتوانی رو باید در نوع نگاه آموزشی جستجو کنیم. زمانی ‌که افراد صرفاً تئوری محور مطالب پایه و اصول کار با فلاتر رو یاد می‌گیرند و احتمالا قادر به ساختارسازی نباشند.

در دوره آموزش فلاتر گاتاکد روی عملیاتی شدن داشته‌های شما کار می‌کنیم و سعی داریم تا هر چه کاربردی‌تر باشید. نقشه راه آموزش برنامه نویسی فلاتر در گاتاکد برای توسعه سریع و هر چه قوی‌تر کارآموزان هست. من خرید دوره فلاتر از گاتاکد رو بهت توصیه می‌کنم، چون قراره تا قدم به قدم همراه من اصول کار عملیاتی با فلاتر رو یاد بگیرید و خیلی زود به کدنویس حرفه‌ای این فضا تبدیل شوید.

بازار کار فریم ورک فلاتر

حالا پس‌ از این‌ همه صحبت کردن و بررسی ویژگی‌ها و قابلیت‌ها و مزایا فکر می‌کنید که فلاتر ارزش یادگیری رو داره؟ بازار کار فلاتر چگونه هست؟ یادت باشه که کاربران موبایل در دو دسته بزرگ از اندروید بازها و IOS دوستان قرار داره و هر دو گروه به انواع اپلیکیشن‌ها نیاز دارند. قطعاً علاقه ندارید تا در توسعه اپلیکیشن، یه سمت بازار رو از دست بدهید. بنابراین لازمه تا در هر دو محیط اندروید و IOS کار کنید.

همین نکته‌ کلیدی باعث شده تا بازار کار فریم ورک فلاتر عالی باشه و درآمد خوبی داشته باشد. چون در هر دو فضای اندروید و IOS کارایی دارد. سرعت اجرای پروژه‌ها رو افزایش می‌دهد و مسیر کامپایل کردن ساده‌ای دارد. کاربردهای دست باز با جامعه محبوب جهانی کافیه تا فلاتر از بازار کار خوبی برخوردار باشه و برای هزاران هزار پروژه استفاده شود. از طرفی سرعت اجرای کار شما رو بهتر می‌کنه تا با انجام سریع‌تر کارها به درآمدهای بهتری برسید.

هزینه دوره آموزش فلاتر

اگه تصمیم جدی رو گرفتید و قراره تا در دنیای برنامه نویسی موبایل بترکونید و بهترین باشید، لازمه تا آموزش برنامه نویسی فلاتر رو جدی بگیرید. اما در این مسیر اصلاً نگران هزینه‌ها نباش. قیمت دوره فلاتر به ‌علت ابعاد نسبتاً کوچک و مسیر آموزش ساده خیلی زیاد نیست. البته لازمه تا یه سری مهارت‌ها از قبیل اصول کد نویسی با دارت (Dart) رو خودت یاد بگیرید، اما در کل فلاتر آنقدر خوب و دست باز هست و آنچنان توانمند هست تا زمینه‌ی کاری  شما رو متحول کنه که هزینه کردن برای یادگیری آن رو توجیه می‌کند. اگر علاقه داری تا در دنیای بزرگ برنامه نویسی موبایل بهترین باشی و در اجرای هر نوع پروژه وارد بشی، خرید دوره فلاتر مناسب تو هست. ولی نگران قیمت دوره فلاتر نباش. ما در گاتاکد هوای تو رو داریم و قیمت دوره فلاتر رو با توجه به آیتم‌های اقتصادی تهیه کردیم.

سوالات متداول آموزش فلاتر

سوال:

برای آموزش فلاتر-Flutter لازمه تا از قبل زبان برنامه نویسی جاوا و یا کاتلین رو بدونیم؟

پاسخ:

خیر، فلاتر مستقل از زبان‌های برنامه نویسی حوزه موبایل هست. ولی برای ‌اینکه نسبت‌ به طراحی اپلیکیشن در موبایل دید کافی داشته باشید، کار کردن در آن زبان‌های برنامه نویسی سودمند هست و توصیه می‌کنیم که حداقل یه زبان بومی حوزه اندروید و یا IOS رو بلد باشید.


سوال:

آیا فلاتر ارزش وقت گذاشتن و یادگیری رو داره؟

پاسخ:

چرا که نه، فلاتر یه فریم ورک خیلی قدرتمند برای اپلیکیشن سازی هست و در حال ‌حاضر نمونه و یا رقیبی جدی شبیه به خودش رو نداره. شما قادر هستید که بدون فلاتر هم اپلیکیشن‌های موبایلی قدرتمند و دست باز طراحی کنید. اما با فلاتر کارهای مربوط به برنامه نویسی موبایل رو سریع‌تر و حرفه‌ای‌تر انجام می‌دهید.


سوال:

آیا با یک ‌بار کد نویسی فلاتر قادر به اجرای برنامه در هر دو سیستم‌ عامل اندروید و IOS هستیم؟

پاسخ:

بله. مزیت بزرگ فلاتر، قابلیت‌های کاربردی دست باز آن برای هر دو سیستم عامل معروف موبایل هست و می‌شود فقط با یه بار کد نویسی اپلیکیشن رو در هر دو ساختار اندروید و IOS تولید کنید و در اختیار بازار و انبوه کاربران موبایلی قرار بدهید.


سوال:

آیا استفاده از افزونه‌ها و یا کتابخانه‌های فلاتر مجانی هست و یا باید هزینه کنیم؟

پاسخ:

اپن سورس بودن با پشتیبانی از تعداد زیاد کتابخانه کاملاً رایگان، وجه برجسته و البته خیلی هوشمندانه فلاتر هست که این فریم ورک رو هر چه قوی‌تر و البته محبوب‌تر کرده و در سراسر دنیا خیلی‌ها علاقه دارند که با فلاتر کار کنند.


سوال:

برای کار با فلاتر باید چه زبان برنامه نویسی رو بلد باشیم؟

پاسخ:

شرکت گوگل فریم ورک فلاتر رو با استفاده از زبان برنامه نویسی دارک (Dark) کد نویسی کرده و برای کار با این فریم ورک لازمه تا حداقل اطلاعات پایه از زبان برنامه نویسی دارک رو داشته باشید.


سوال:

آیا یادگیری فلاتر سخته؟

پاسخ:

بدون تعارف اگه تا به ‌حال تجربه برنامه نویسی ندارید، قطعاً کار کردن تا یاد گرفتن فریم ورک فلاتر سخته. چون لازمه تا قبلش زبان دارت رو یاد بگیرید. یادگیری زبان دارت برای کسانی که از قبل تجربه کد نویسی دارند، خیلی سخت نیست. اما برای تازه‌کارها نیاز به ‌کار زیاد و تمرکز بالایی داره و تازه بعد از دارت هست که قادر هستی کاملاً جدی برای یادگیری و آموزش فلاتر-Flutter اقدام کنید.


سوال:

بازار کار متخصص فلاتر چطوره؟

پاسخ:

متخصص‌های فلاتر آچار فرانسه‌های دنیای برنامه نویسی موبایل هستند و در هر دو سیستم عامل اندروید تا IOS فعالیت می‌کنند. برای همین این فریم ورک خیلی پویا و دست باز هست و بازار کار خوب و درآمد مناسبی دارد.

دیدگاه و پرسش
ارسال دیدگاه یا پرسش
نام نویسی در دوره
هزینه ثبت نام:
9,600,000
200,000 تومان